Avrupa Ajansı AVA Avrupalı Türklerin Sesi

Türk toplumunun gururu Cise Karşılı bizi gururlandırıyor

Haberler

Nurcan Gökçe PATIR . Ava -Londra İngiltere' de yaşayan Türkçe konuşan toplumların gururu ve başarı öyküleri daha küçük yaşlarda başlıyor. Londra'da Kıbrıslı bir ailenin çocuğu olan Cise oldukça yetenekli bir öğrenci daha 12 yaşında olmasına rağmen, bir yetişkinin yapabileceği her türlü sanatsal aktiviteyi yapıyor. 

Ailesinin ve toplumumuzun minik gururu Cise gelecektede yeni başarılara imza atacağa ve ismini bir Türk olarak İngiltere Listelerine yazdıracağa benziyor.

Muhabir fotoğrafçı bir babanın Arif Karsili'nin kızı olan Cise'nin 5 yaşından beri özel bir okulda eğitim alıyor . Çise'nin Yetenekleri ile ilgili eğitim aldığı ve başarı ödüllerine layık görüldünü belirten Arif bey kızımızın başarısı bizleri gururlandırıyor daha küçük yaşlarda bale, tab ve şan dersleri almaya başlayan kızları Çise'nin yeteneklerini geliştirmek adına anne baba olarak ellerinden geleni yaptıklarını sosyal eğitimlerin yanı sıra spor ve sanatsal aktivitilerde de kızlarının yanında olup, her aile ferdi gibi çocuklarının başarısına katkısı olan bütün eğitimleri kızlarına sağladıklarını belirtiyor. 

Her aile için evladının başarısının verdiği mutluluğun ölçülmesi büyük servete denk geldiğini ve bütün ailelerin aynı gururu yaşaması gerektiğini belirten Arif Karislı'ya kızının bu başarısını bizlerle paylaştığı için teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.