Avrupa Ajansı AVA Avrupalı Türklerin Sesi

Miss Globe Internatıonal 2012 KKTC'de yapılacak

MAGAZİN

Miss Globe Internatıonal 2012

Avrupa Ajansı (AVA) Londra-14 Ekim Pazar günü Kıbrıs'ta finali gerçekleştirilecek olan Miss Globe Internatıonal 2012 Organizasyonu'nun 89 ülke güzeli, final kampı öncesinde ilk kez 29 Eylül Cumartesi günü, saat 13:00'te Forum İstanbul'da buluştu. Güzeller alışveriş yapıp, gönüllerince eğlenerek kamp öncesi enerji depoladı. 

Venezüela'dan Rusya'ya, İsveç'ten Avustralya'ya, Kanada'dan Çin'e... Tam 89 ülkenin tescilli güzeli Ekim ayındaki Miss Globe Internatıonal 2012 finaline hazırlanacakları kamp öncesinde ilk kez 29 Eylül Cumartesi günü Forum İstanbul'da biraraya geldi. Tescilli güzeller gönüllerince alışveriş yapacak ve doyasıya eğlenecek. 

Güzeller, Miss Globe Internatıonal 2012 organizasyonu kapsamında gerçekleştirilecek alışveriş ve eğlence günü kapsamında Forum İstanbul'daki Turkuazoo Akvaryum, Jurassic Land ve Mini Golf Parkurunu ziyaret etti. Aynı zamanda yarışmadan önce tüm eksiklerini tamamlamak için alışveriş imkanı buldular. Güzeller, ilk kez biraraya gelecekleri o gün, hem eğlenip, hem de alışveriş yaparken kaynaşma imkanı da bulmuş oldular


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.