Avrupa Ajansı AVA Avrupalı Türklerin Sesi

İngiliz basınında gündem oldu ! Uzman psikolog Alptekin Aydın'ın tedavisi ve başarısı İngiltere'de konuşuluyor

SAĞLIK

İngiltere Alkol ve Madde Bağımlılığı Federasyonu, Uzman psikolog Alptekin Aydın’a ileri düzey praktisyen ünvanı verdi. İngiliz basınında gündem olan Uzman psikolog Alptekin Aydın'ın tedavisi İngiltere Sağlık Servisi NHS tarafından kullanılıyor

Avrupa Ajansı (AVA) Londra-Başkent Londra’da başarılı tedavileriyle tanınan Uzman psikolog Alptekin Aydın’a İngiltere Alkol ve Madde Bağımlılığı Federasyonu tarafından ileri düzey praktisyen ünvanı verildi. Bu başarı ile Alptekin Aydın, İngiltere Türk Toplumunu gururlandırdı. İngiliz basınında gündem olan Uzman psikolog Alptekin Aydın'ın tedavisi İngiltere Sağlık Servisi NHS tarafından kullanılıyor. Dünyanın sayılı haber portallarından olan yahoo.com Uzman psikolog Alptekin Aydın'ı haberleştirdi. 

yahoo.com Uzman psikolog Alptekin Aydın'ı haberleştirdi. 

İngiltere Alkol ve Madde Bağımlılığı Federasyonu, başkent Londra’da başarılı tedavileriyle tanınan Uzman psikolog Alptekin Aydın’a ileri düzey praktisyen ünvanı verdi. Bağımlılık Uzmanı Psikolog Alptekin Aydın. Bağımlılık Çalışmaları, Psikiyatri, Psikoloji ve Nörobilim Enstitüsü (IoPPN) Kings College London'da yüksek lisans yapıyor. British Psychological Society (MBPsS) ve The Federation of Drug & Alcohol Professions (FDAP pratisyeni) üyesi olan Uzman psikolog Alptekin Aydın, ileri düzey praktisyen ünvanı almaktan dolayı çok memnun olduğunu söyledi. 

Haberin İngilizcesi için tıklayınız 

Haberin devamı için tıklayınız 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.