Avrupa Ajansı AVA Avrupalı Türklerin Sesi

Ankaralı Aziz lakaplı Aziz Akpınar'a Londra'da anma etkinliği

SİYASET

Aziz Akpınar ani vefatı nedeniyle ailesi ve dostlarının organize ettiği anma etkinliği Efes restaurantta yapılacak.

İngiltere Türk toplumunun yakından tanıdığı girişimcilerden, Ankaralı Aziz lakaplı Aziz Akpınar ani vefatı nedeniyle ailesi ve dostlarının organize ettiği anma etkinliği Efes restaurantta yapılacak.

CHP İngiltere Dayanışma Derneği Yönetim kurulu adına Başkan Seniha Russell Avrupa Gazetesi'ne merhum Aziz Akpınar ile ilgili bir açıklama gönderdi. Açıklamada düzenlenen anma töreni konu edildi. Başkan Seniha Russell şunları söyledi: "Derneğimizin üyesi ,Arkadaşımız ,dostumuz Aziz Akpınar geçen Pazartesi günü Atatürk'ü anmak için gittiği Ankara'da Anıtkabiri ziyaretinde kısa bir süre sonra kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmiştir.Kendisine Allahtan rahmet, ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz. Aziz Akpınar için Londra'da taziye etkinliği düzenlenecek. Aziz Akpınar için taziye günü. Gazeteci Faruk Zabcı ve Akpınar'ın kızları tarafından düzenlenecek anma etkinliği 15 Kasım Cumartesi günü 14.00 ile 17 saatleri arasında merkez Londra'daki Efes II Restaurantta gerçekleşecek. İnglitere Türk toplumunun yakından tanıdığı girişimcilerden, 'Ankaralı Aziz' lakaplı Aziz Akpınar ani vefatı nedeniyle ailesi ve dostlarının organize ettiği anma etkinliğine katılmak isteyen dostlarının belirtilen ve saatte "175-177 Great Portland St, London W1W 5PJ" adresindeki Efes restaurantta hazır bulunmaları istendi.Son resmini Atamizla çektirmiş olan dostumuz mekanin cennet olsun."

Avrupa Ajansı (AVA) olarak merhuma Allahtan rahmet ailesine başsağlığı yakınları ve sevenlerine sabır dileriz. Yazarımız Ümit Dandul'un Aziz Akpınar anısına yazdığı yazıyı okumak için tıklayınız

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.