Avrupa Ajansı AVA Avrupalı Türklerin Sesi

'Çılgın Türk' lakaplı Hasan Oktay Göztepe FC London’u çalıştırmaya başladı

SPOR

Norwich City ve West Ham gibi takımların alt yapılarında da görev alan ve Süper lig kulüplerinden Göztepe’nin Londra resmi futbol okulu olan Göztepe FC London ekibine cok önemli bir isim katıldı 

AVRUPA SPOR/LONDRA - London Youth Premier League’de performans gösteren Göztepe FC London’a yeni isim katıldı. Süper lig kulüplerinden Göztepe’nin Londra’ki resmi futbol okulu olan Göztepe FC London’a cok önemli bir isim katıldı. 

Asya ve Afrika sampiyonlukları var

Hem Asya ve hem Afrika da profesyonel takımlarda şampiyonluk kazanan tek Türk olan “Çılgın Türk” lakaplı Hasan Oktay Göztepe FC London’ı çalıştırmaya başladı. Daha önce Norwich City ve West Ham gibi takımların alt yapılarında da görev alan Oktay, “Göztepe gibi güzide bir takıma yardımcı olmaktan dolayı çok mutluyum” dedi . 

Bora Örsel ve Hüseyin Yüney

Göztepe FC London direktörleri Bora Örsel ve Huseyin Yüney, Hasan Oktay Hocanın takıma katılmasından ötürü çok mutlu olduklarını ve daha ilk haftalardan takımın birçok açıdan üst seviyelere çıktığını söylediler. Londra’nın seçkin liglerinden London Youth Premier League’de yer alan Göztepe FC 16 yaş altı takım U16 şu anda Play Off’a katılma mücadelesi veriyor. 


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.