Avrupa Ajansı AVA Avrupalı Türklerin Sesi

Türk Toplumu Futbol Federasyonu Cumhuriyetimiz'in 100.üncü yılını kutladı

SPOR

Türk Toplumu Futbol Federasyonu aylık toplantısında yönetim kurulu ve kulüp baṣkanları kulüp sekreterleri ile birlikte Cumhuriyetin 100.üncü yılını kutlandı.

AVRUPA AJANSI (AVA)- DiscNow Cyprus Premier League 2023/2024 Sezonun 3.üncü aylık toplantısı yapıldı. TTFF Yöneti̇m Kurulu adına Avrupa Spor’a konuşan Başkan İrfan Davulcular şunları söyledi: Ana vatanımızın Yavru vatanımızın ve yurt dıṣında yaṣayan tüm Türk halkımızın Cumhuriyeti kutlu olsun.

Türk Toplumu Futbol Federasyonu aylık toplantısında yönetim kurulu ve kulüp baṣkanları kulüp sekreterleri ile birlikte Cumhuriyetin 100.üncü yılını kutlandı. TTFF açıklaması şöyle:”Geçtiğimiz hafta sahalarda kutladıktan sonra cumhuriyet kutlamasını TTFF Baṣkanı İrfan Davulcular yönetim kurulu ve kulüp baṣkanları aylık toplantısında Ata’mızı anarak Federasyon baṣkanı irfan davulcular kulüplerimize günün anlamı için plaket vererek nice 100 yıllara diyerek atamızın bize bıraktığı cumhuriyeti ileriye taşımak bizlerin görevi olduğunu dile getirdi. “

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.