Avrupa Ajansı AVA Avrupalı Türklerin Sesi

Sosyal medya devleri çöktü, Mark Zuckerberg 3 saatte 6.6 milyon dolar kaybetti

TEKNOLOJİ

Dünyanın dört bir yanında sosyal medya devleri Instagram, Facebook ve WhatsApp çöktü. Milyonlarca insan uygulamalara bağlanamazken 3 şirketin patronu olan genç milyarder Mark Zuckerberg büyük para kaybetti. Zuckerberg, Facebook, Instagram ve WhatsApp'ın 3 saatlik çalışma dışı düşüşleriyle 6.6 milyon dolar kaybetti ve milyarderler listesinde altıncı sıraya düştü.

Dünya genelinde dijital bir kaos yaşanıyor. Sosyal medya devleri Instagrann, Facebook ve WhatsApp'ta bağlanılamıyor. Teknik soruna karşı çözüm üretilemezken 3 şirketin patronu genç milyarder Mark Zuckerberg adeta milyon dolarlar kaybetti. 

AÇIKLAMA YOK 

Web sitelerinde gerçekleşen sorunlarına ilişkin anlık bilgiler sağlayan 'Down Detector' internet sitesi, dünya genelinde yaşanan sorunun TSİ ile 18.44'te başladığını bildirdi. Facebook'tan küresel ölçekteki bu soruna ilişkin henüz bir açıklama gelmiş değil. 

ZUCK BÜYÜK ŞOKTA 

Zuckerberg, Facebook, Instagram ve WhatsApp'ın 3 saatlik çalışma dışı düşüşleriyle 6.6 milyon dolar kaybetti ve milyarderler listesinde altıncı sıraya düştü. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.