Öne Çıkanlar ingiltere Türkan Akbaş londra Djokovic Elif Sanchez A Veces Klip Turkish kebab Vladimir Zelenskiy Suriye ordusu Bozcader londra yönetim kurulu Maden Çukuru Ulviyya Tagizade

Bu haber kez okundu.

Ankara Anlaşmalarında son durum, Brexit sürecinin sonuna gelindi

ANKARA ANLAŞMASI SON GELİŞMELER: Hukuk bazen öyle karmaşık gözükür ki okumaktan dahi korkarsınız. İngiltere’nin Avrupa Birliği’nden çıkma isteği ve sonrasındaki gelişmeler tam olarak böyle bir hukuk karmaşasına sebep oldu diyebiliriz. Advantage Avukatlık ofisi açıklama yaptı:

Advantage Avukatlık ofisi açıklaması şöyle:

" Brexit sürecinin ancak güçlü bir hukuk altyapsı ile sağlıkılı bir şekilde aşılabileceğini açıkladık ve bu konularla ayrıntılı olarak genel olarak müvekkilerimizi bilgilendirmeye çalıştık. Bilindiği üzere Haziran 2016 taihinde başlatılan İngiltere’nin Avrupa Birliği’den çkışında artık son dönemece geldik diyebiliriz. Aralık 2020 tarihinde İngiltere’nin Avrupa Birliği’nden ayrılması yasal olarak gerçekleçmiş olacak. Avrupa Birliği’nden ayrılışıyla birlikte Ocak 2021 taihinde Göçmenlik Hukuku ile konsunda puan tabanlı göçmenlik sistemine geçileceği yönünde İngiliz Hükümeti tarafından açıklamalar yapıldı ve yapılmaya devam ediyor. Brexit sürecine Türk toplumu açısından baktığımızda tabi en önemli konu ‘’ ECCA  Turkısh Busınessperson visa’’ olarak adlandırdığımız Ankara Anlaşmaları.  Hukukçuların ortak görüşü Brexit ile birlikte Ankara Anlaşmaları’ının Aralık 2020 tarihinde  biteceği yönünde"

Advantage Avukatlık ofisi sahibi Avukat Fidan OSOY

Bu konuda Advantage Avukatlık ofisine sıklıkla sorulan kounuları kısaca açıklamak gerekirse; 

* Gerek İngiltere’den ve gerekse Türkiye’den yapılan Ankara Ankaşmaları başvuruları şu anda ki yasalar dahiliinde ve online  olarak sorunsuz bir şekilde yapılmakdır. 
* Ankara Anlaşmaları konusunda müvekkilerimizin özellikle İş planı, referans mektupları, potansiyel müşteri mektupları ve banka hesapları konularında dikkatli olamalarını öneriyoruz. Önemle belirtmek isteriz ki İş planı Ankara Anlaşmalarının olumlu sonuçlanmasında son derece önemlidir.  İş palanının başvuru sahibinin yeteneklerine, iş geçmişine ve iş için kullanılacak sermaye uygun bir şekilde hazırlanması gerekmektedir. 
* Kişlerin Türkiye’deki çalışmışlıklarını ve yeteneklerini gösteren referans mektuplarının yine kişinin bütün iş deneyimini ve yeteneklerini kapsayacak şekilde hazırlanmış olması son derece önemlidir. 
* Kişlerin İngitere’ye geldikleri takdirde kimlerle ne şekilde çalışacaklarını gösteren Potansiyel müşteri mektuplarında mutlaka kişinin İngiltere’de yapacağı işe özgü hazırlanması gerekmektedir. 
* Kişilerin Ankara Anlaşması başvurularında kullanacakları, banka hesaplarındaki sermayenin mümkün olduğu kadar kişilerin kendi kazançlarında olması bu başvurunun başarıyla sonuçlanması konusunda önemli bir etken olacaktır. Burada kısaca ve genel olarak açıklamya çalıştığımız Ankara Anlaşmalarında başarıya ulaşmanın esas kilit noktası konuya hakim ve uzman bir avukatla çalışmanızdır. Advantage Avukatlık ofisi olarakAnkara Anlaşmalarında uzman bir kadroyla çalıştığımızın bilinmesini ısteriz. Brexit sürecinde yaşadığımız bu hukuk karmaşasında Advantage Avukatlık olarak  her zaman sizlerin yanında olduk ve olmaya devam edecğiz. 


Advantage Solicitors Ltd.
Advantage House
2nd Floor
273 Fore Street
Edmonton
London
N9 0PD
 
 
Email:   [email protected]
Web:     www.advantagesolicitors.com
Tel:         0208 807 1676
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.