Öne Çıkanlar İngiltere enflasyon Türk Radyosu Association of British Turkish Investors and Contractors Avrupa Gazetesi sahibi Vatan Öz Kenan Poleo Berzan Yapıcı Aras Ganidağlı tiny rock Hokkabaz emlak yatırımcılarına

Bu haber kez okundu.

Fenerbahçeliler Topluluğu, Londra Fenerbahçeliler Derneği ile birleşme kararı aldı

Londra Fenerbahçeliler Derneği ile birleşme kararıyla ortaya çıkan güçlü yönetim, birlikte büyümenin ve topluma katkı sağlamanın önemini vurguluyor. Her biri tutkulu ve motive olan üyelerimiz, sadece takımlarını değil, aynı zamanda toplumlarını da güçlendirmek için çalışıyorlar. Londra Fenerbahçeliler Topluluğu, futbolun sınırlarını aşarak bir topluluk olmanın gururunu yaşatıyor.

Londra Fenerbahçeliler Derneği'nde Güç Birliği ve Gelecek Vizyonu

Londra Fenerbahçeliler Topluluğu açıklaması şöyle: "Avrupa'da ve İngiltere'de ses getiren birçok projeye imza atarak adından söz ettiriyor. Avrupa deplasmanlarındaki birlik ruhuyla Londra'yı temsil etmek, komedi geceleri düzenlemek, yıllık baloları gerçekleştirmek, sinema geceleri düzenlemek, 35 yaş üzeri Master takımıyla başarılar elde etmek sadece başlangıç. Ancak asıl hedefimiz, toplumumuzun geleceği için daha fazlasını yapmaktır.Bu hedef doğrultusunda, öncelikle Fenerbahçelilerin aileleri ile birlikte olabileceği bir ortam sağlamayı amaçlıyoruz. Aynı zamanda çocuklar için futbol ve basketbol takımları kurmayı planlıyoruz. Sporun, gençlerimizin hayatında pozitif bir etki yarattığına inanıyoruz. Takımlarımız, sadece spor becerilerini geliştirmekle kalmayacak, aynı zamanda disiplin, liderlik ve takım ruhu gibi değerleri de öğretecek." 

Londra Fenerbahçeliler Topluluğu açıklaması şöyle devam etti: "Ancak sporun ötesinde, toplum yararına çalışmalar da yapmayı hedefliyoruz. Eğitim, sağlık, çevre ve sosyal yardım alanlarında projeler geliştirerek, toplumumuzu daha iyi bir yer haline getirmeyi amaçlıyoruz. Gelecek nesiller için sürdürülebilir bir dünya ve daha adil bir toplum vizyonuyla hareket ediyoruz.Londra Fenerbahçeliler olarak, birlikte güçlüyüz ve geleceğe umutla bakıyoruz. Toplumumuzu güçlendirmek ve daha iyi bir dünya inşa etmek için birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Her bir üyemizin katkısıyla, daha büyük başarılara imza atacağımıza inanıyoruz. Birlikte, her engeli aşabiliriz ve her hayali gerçekleştirebiliriz.Yönetim Kurulu'nun birkaç gün içerisinde açıklanacağını öğrenmiş bulunmakla birlikte, bizler de herkes için hayırlı olmasını temenni ediyoruz." 

Londra Fenerbahçeliler Derneği 1.Seçimli Olağan Genel Kurulu 11 Mayıs 2024 tarihinde Saat 11:00 de yapılacak  

The Osidge Arms pub & restaurant

Hampden Square Osidge Ln London N14 5JP

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali YILDIRIm 2 hafta önce

hayirli olsun , umarim daha guzel birliktelik olacaktir