Öne Çıkanlar Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri Vladimir Putin acun ılıcalı

Bu haber kez okundu.

CHP İngiltere Birliği’nden Muhteşem Cumhuriyet Bayramı Balosu

Avrupa Ajansı (AVA) LONDRA/ÖZEL-Poyraz Veysal Çadır-CHP İngiltere Birliği, 3 Kasım 2021 tarihinde Kuzey Londra’nın Tottenham bölgesinde La Royale salonunda Türkiye Cumhuriyeti'nin 98. yıl dönümünü kutlamak için balo düzenledi. CHP İngiltere Cumhuriyet Balosuna katılım çok yüksekti, balo şarkılarla marşlarla coşkulu geçti.  

İngiltere’nin başkenti Londra’da yapılan CHP İngiltere Cumhuriyet Bayramı Balosuna, Türkiye’den İzmir milletvekili Mahir Polat, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın eşi Nursel Yavaş gelirken, Londra’dan başta Enfield Belediye Başkanı (Mayor) Sabri Özaydın, sanatçı Melisa Kenter olmak üzere çok sayıda sivil toplum kuruluşları, dernek temsilcileri ve CHP Gönülleri ve vatandaşlar katıldı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Londra'daki Cumhuriyet balosunun açılış dansını CHP İngiltere'den Elif Acun ile yaptı. 

Tunç Soyer, “Avrupa’da İlk defa bu kadar coşkulu kalabalık bir Cumhuriyetimizin Bayramı kutlaması gördüm"

Aşırı katılımın gözlendiği baloya katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, duygularını şöyle dile getirdi:  “Avrupa’da İlk defa bu kadar coşkulu kalabalık bir Cumhuriyetimizin Bayramı kutlaması katılımı gördüm. Çok mutlu oldum. 8 Mart Dünya Kadınlar gününe eşimle tekrar Londra’ya geleceğim” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i Londra Heatrow havalimanında CHP İngiltere Başkanı Kazım Gül çiçeklerle karşıladı. 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu: 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP İngiltere Birliği’ne özel video kaydı gönderdi. İmamoğlu şunları söyledi: “İngiltere’de Cumhuriyeti hisseden ve yaşayan siz kıymeti vatandaşlarımıza CHP İngiltere örgütüne sevgi ve selamlarımı gönderiyorum. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun” 


Ankara büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş

Ankara büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, CHP İngiltere Birliği’ne özel video kaydı gönderdi. Yavaş videosunda “Londra ve İngiltere’nin çeşitli yerlerinde yaşayan herkesin 29 Ekim Cumhuriyet bayramını kutlarım. Kazım beye söz vermiştim ama katılamadım, en kısa zamanda bir araya geleceğiz. İnşallah nice bayramlara”

İzmir büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer: 


Ankara büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, CHP İngiltere Birliği’ne özel video kaydı gönderdi. Soyer: “CHP İngiltere Birliği’mizin ev sahipliğinde yapılan cumhuriyet bayramımız hep birlikte kutladık. 98 yıl önce Cumhuriyeti kuran Türk milletinin ümmetçi bir yapıdan vatandaş olma bilincine dönüştüren, kimsesizlerin kimsesi olan, aydınlanma devrimlerini başlatan, kadınlarımıza hakettiği değerleri veren cumhuriyetimizin 98.yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarını gazi ve şehitlerimizi saygıyla anıyoruz. 

CHP İngiltere Başkanı Kazım Gül :

Kazım Gül CHP İngiltere Cumhuriyet Bayramı Balosu açılışında şunları söyledi: “Değerli Konuklar, CHP İngiltere Birliği olarak düzenlediğimiz 29 Ekim Cumhuriyet Balosu’na hoş geldiniz. Davetimizi kırmayarak Türkiye’den buraya gelen ve bizleri yalnız bırakmayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer’e, İzmir Milletvekilimiz Mahir Polat’a, cok teşekkür ediyorum. Ayrıca Ankara büyükşehir Belediye başkanı sayın Mansur Yavaş beyin degerli saygıder eşi Nursen Yavaş hanım efendiye enfield belediye başkanımız sayın Sabri Özaydın'a ve degerli Melisa Kenter'e bu gece bizlerle oldukları icin cok teşekkür ediyorum." 

GÜL: Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” ilkesiyle perçinlediği, kimsesizlerin kimsesi Türkiye Cumhuriyetimizin 98. yaşı kutlu olsun.

Gül: Vatandaşlarımızın kalıcı huzur ve adalet talebine ancak Cumhuriyetimizi demokrasi ile taçlandırdığımızda ulaşılabilecektir.Ulu Önder’in, “Siyasi, askeri zaferler ne kadar büyük olursa olsunlar ekonomik zaferlerle taçlandırılmazsa, kazanılan zaferler kalıcı olmaz” uyarısı da özgürlük ve bağımsızlığımızın yol haritası niteliğindedir. Oysa ülke ekonomimizin bugün içinde bulunduğu tablo, Atatürk’ün uyarısının aksine üretmeyen, savurgan, liyakatsiz, yandaşları koruyan ve dışa bağımlı bir politika izlenilmesinin sonucudur. Milletimiz bu ekonomi politikasının getirdiği ağır yükün altında ezilmektedir. Ancak Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün öncülüğünde ve eşsiz iradesiyle Milli Kurtuluş Savaşı’nı başarıyla tamamlamış ve cumhuriyeti kurmuş olan ülkemiz, bugün de içinde bulunduğu zor koşulları ortadan kaldıracak birikime sahiptir. Bu bağlamda unutulmamalıdır ki martın sonunun getirdiği bahar, geniş bir mutabakata dayalı demokrasi mücadelesinin ilk neticesidir. Türkiye, cumhuriyete ve demokrasiye kalpten bağlı milletimizin verdiği güçle,  büyük ve kalıcı hedeflerine mutlaka ulaşacaktır.Bizler de Yurtdışı birlikleri olarak bu mücadelede her daim ön saflarda olduk ve olmaya da devam edeceğiz."

Gül: CHP İngiltere birligi her daim üyeleri ve gönüllüleri ile birlikte geçmişte olduğu gibi gelecekte de başarılı çalışmalara imza atacaktır. 

Gül: Bu duygu ve inançla 98. yaşını kutladığımız Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve terörle mücadelede şehit olan kahramanlarımızı rahmetle anıyorum. Gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Yaşasın Cumhuriyet! Yaşasın 29 ekim." 


Baloya katılanlardan sosyal medyada yorumlar;

Oruç Kömesöğütlü: Emeğinize yüreğinize sağlık sevgili Başkanım

Ateş Guneş:Süpersiniz

Umut Kalkan: Emeğinize sağlık başkanım  

Ahmet Suna Sapaz: Elinize sağlık başkan, emeğin zayi olmasın. Antalya'dan kucak dolusu selamlar. Kutlu olsun!


Ahmet Egemen: İyi akşamlar. Emeklerinize sağlık çok güzel bir görüntü 

Suna Kocoğlu: Tebrikler Kazım bey Süper bir organizason emeği geçenlerin emeklerine sağlık. Konuklarınız hoş gelmişler, bu cumhuriyetimizi ilelebet yaşatacağımızın ayak sesleridir yaşasın Mustafa Kemal yaşasın cumhuriyet İskoçya’dan selamlar sevgiler 
 
Şahin Erdoğan: Kazım Başkan olmak üzere emek veren herkese teşekkür ediyorum çok güzel bir gece geçirdik çok güzel günler diliyorum. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.