Öne Çıkanlar Demir Leydi Ambargoed Yeşim Güzelpınar Saniye Unal İngiltere Başbakanı Theresa May İş Adamı Ferhat Akkaya Londra TTFF Başkanı Serdar Sarı Türk Film festivali Şenol Bayram Londra IOD Yöneticiler

Bu haber kez okundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yargının vereceği karar İmamoğlu’nun önünü kesebilir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kral FM'de katıldığı yayında Millet İttifakı'nın CHP'li Belediye Başkanı adayı Ekrem İmamoğlu'nun Ordu valisine hakaret ettiği iddialarıyla ilgili olarak "Yargının vereceği karar İmamoğlu'nun önünü kesebilir" dedi. Erdoğan sabah saatlerinde Sancaktepe'de yaptığı konuşmada da, Ordu Havalimanı'nda yaşanan olayla ilgili de Vali ve polislerin dava açacaklarını söylemişti.

Geçtiğimiz günlerde İmamoğlu'nun Ordu-Giresun Havalimanı'nda VIP salonuna alınmaması üzerine yaşanan tartışmanın görüntüleri paylaşılmış, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ordu Valisi Yavuz'a "it" dediği ve hakaret ettiğini söyleyerek İmamoğlu'nun Vali'den ve polis görevlilerinden özür dilemesi gerektiğini öne sürmüştü.

İmamoğlu ise "Ben Vali Bey'in basitliğini ifade ettim. Tutanak yazan polisin söylediğimden ne anladığı beni ilgilendirmez" diye konuşmuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.