Öne Çıkanlar ingiltere Abdullah Ere ilk kadın ANTROPOSEN londra 18 Mart Şehitleri Schnitzel Forever SunExpress londra Oscar neler oldu En İyi Film YURT DIŞI TÜRKLER

Bu haber kez okundu.

Day-Mer Gençlik Eğitim Kampı: Birlikte Öğrenince Güzel

Day-Mer Gençlik yeni yılın ilk günlerinde bir Gençlik Eğitim Kampı düzenledi. 2-5 Ocak tarihleri arasında 22 Day-Mer Üyesi gencin katılımıyla gençler hem öğrenme ve tartışma hemde birlikte güzel zaman geçirme olanağına sahip oldular.

2023 yılında hem 6 Şubat’da gerçekleşen deprem, hem de Filistin halkına yönelik katliamlar nedeniyle yaşanan ölümler ve insanlık dışı gelişmeler en çok aslında gençleri etkiliyor. Keza hayat pahalılığı, yoksulluk ve suç oranlarının artması eğitim, belediye servisleri başta olmak üzere bir çok kamu alanında kesintiler ve ailelerin maaşlarının düşüklüğü dolaylı ve dolaysız gençleri ve gençliğin geleceğini etkiliyor. Böylesi bir senenin ardından yeni yılın ilk günlerini öğrenerek, tartışarak ve paylaşarak bir arada geçirmek önemliydi.  Dolayısıyla Gençlik Eğitim Kamp’ı yeni yılda sürdürülecek çalışmalar içinde gençlerin önerileri ve kendilerini ifade etmeleri açısından bir olanak oldu.

3 gün süren kampta gençler Filistin’de Gazze saldırısı öncesi ve şu anki durum, Sınıf ve Sınıflar mücadelesi, Day-Mer ve Day-Mer Gençlik konularını birlikte öğrendi, tartiştı. Day-Mer Gençlik toplantısında önümüzdeki dönem çalışmalarla ilgili önerilerinide sunan gençler, Easter tatilinde düzenlenecek olan kamp içinde şimdiden kolları sıvadı. Day-Mer Gençlik çalışmalarına katılmak veya daha fazla bilgi almak isteyenler bizlere info@daymer.org email adresi  veya Day-Mer Youth sosyal medya hesaplarımız aracılığıyla ulaşabilir.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.