Öne Çıkanlar londra Emeklilik ingiltere kral V Henry İngilterenin kültürel zenginliğini TTFF Veteran 45 yaş liginde Goldsmiths Konut Samsunspor Dünyanın en zor

Bu haber kez okundu.

İngiltere'de yılın en sıcak günü rekoru kırıldı

İngiltere, yılın en sıcak gününü yaşadı. Ülkede perşembe günü Wisley'de rekor 32,6 santigrat derece kayda geçmişti.Meteoroloji Kurumu, yeni rekor sıcaklığın Heathrow'da kaydedildiğini duyurdu.Ülke geneli güneşli iken, hava tahmin uzmanları, hafta sonunun ilerleyen vakitleri için gök gürültülü yağış sinyallerinin arttığını bildirdi.Öte yandan İngiltere Sağlık Güvenliği Ajansı, sıcak hava nedeniyle, 65 yaşın üzerindekilerin risk altında olduğu uyarısında bulundu.İngiltere'nin gelecek hafta daha düşük hava sıcaklıklarını görmesi bekleniyor.

İngiltere, yılın en sıcak gününü yaşadı. İngiltere'de bugün, 32,7 santigrat dereceyle "yılın en sıcak günü" yaşandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.