Öne Çıkanlar nato güncel altın fiyatları güncel altın kaç para kurt dövmesi Mike Pompeo koruma yeni logo Mardin ve Van 39 ceset Kraliçe 2. Elizabeth

Bu haber kez okundu.

İngiltere Kıbrıs Limasollular Derneği İftarda buluştu

AVRUPA GAZETESİ/İNGİLTERE-AVRUPA AJANSI (AVA)- İngiltere Limasollular Derneği her yıl olduğu gibi bu yıl da 17 Mart 2024 de iftar yemeği verdi. KKTC Londra Temsilcisi Büyükelçi Çimen Keskin, Elçimiz Konsolosu Namık Cafer, Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu Başkanı Sayın İrfan Davulcular, Dr Akan Efe ve daha birçok kişi Toplum merkezinde gerçekleştirilen iftar yemeğine katıldı. Gece Hüseyin Haşim Elbakai hocanın icra ettiği mevlit ile başlandı, hep birlikte dualar okundu. Mevlidi Şerif tüm geçmişlerimize ve dua bekleyen kimsesizlere, milli davamıza hizmet verenlere ve şehitlerimize bağışlandı. 

Limasollular Derneği Başkanı Arife Retvan


Gecenin açılış konuşmasını  yapan Limasollular Derneği Başkanı Sayın Arife Retvan katılanlara ve iftar yemeğine sponsor olan Sayın Emine Arslan, yönetim kurulu üyelerine, yemeğe katılan Limasollular Derneği Onursal Başkanı Sayın Nural Ezel ve eşi ve katkı koyan, fitre, zekat ve bağış yardımı yapan herkese teşekkür etti.

Limasollular Derneği Başkanı Arife Retvan ve Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu Başkanı İrfan Davulcular

Büyükelçimiz Sayın Çimen Keskin ve Sayın Hüseyin Haşim Elbakai Hoca ikisi de Gazzede yaşanan savaşlara değinerek burda masum insanların ve çocukların öldüğüne dikkat çekerek savaşların bir an önce bitmesi temennisinde bulundular. Ayrıca hocamız Kıbrısta ve İngiltereden sonra en çok Türkün Filistinde yaşadığı gerçeğini vurguladı.Konuşmalardan sonra Limasollular Derneği Başkanı Sayın Arife Retvan, Sayın Hüseyin Haşim Elbakai Hocaya her zaman derneğin yanında olduğu için bir teşekkür plaketi ve hediye sundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.