Öne Çıkanlar Leyla Aydemir Komedi Gazinosu alkol Tottenham Hotspur Stadı londra Atatürkçü Düşünce Derneği Londrada Türk İş Dünyası Türk İş Dünyası Güç Birliği atogepant hapı NHS migren İngilterede migren

Bu haber kez okundu.

İngiltere ve Kuzey İrlanda’ya gidiş dönüş uçuşlarında TUI Airways maske zorunluluğunu kaldırdı

TUI Airways, İngiltere ve Kuzey İrlanda’ya gidiş-dönüş uçuşlarında maske zorunluluğunu kaldırdı. TUI Airways, İngiltere ve Kuzey İrlanda’ya gidiş ve dönüş uçuşlarında artık yolcuların yüz maskeleri takmasını zorunlu kılmıyor. Havayolu, Covid’in bir pandemi olarak onaylanmasından bu yana geçen iki yıl ardından, İngiltere’nin iki rotasında yüz maskesi takmanın artık yasal bir gereklilik olmayacağını açıkladı. Kuralın gevşetilmesi, Jet2’nin bazı uçuşlarda maske zorunluluğunu bırakmasını ve IATA Genel Müdürü Willie Walsh’ın maske kurallarını esnetme çağrısını takip ediyor. Değişikliği onaylayan TUI Airways, “Ancak. Birleşik Krallık hükümeti ve AB Tüzüğü rehberliği doğrultusunda, uçuşunuz boyunca yine de maske takmanızı şiddetle tavsiye ederiz” ifadelerini kullandı. İtalya’ya gerçekleştirilen tüm İngiltere uçuşlarında altı yaş ve üstü yolcuların da FFP2 maskesi takmaya devam etmeleri gerekecek. ABD’ye uçan iki yaş ve üstü yolcular için de maske zorunlu olmaya devam edecek. Kural değişikliği, Covid-19’a yakalanma konusunda daha temkinli olabilecek yaşlı gezginler de dahil olmak üzere bu Paskalya tatiline giden binlerce yolcunun uçuş deneyimini etkileyecek. TUI Airways, Avrupa’nın en büyük seyahat firması olan TUI Group’a aittir. Şirketin en büyük tek hissedarı ve Rusya’nın en zengin adamı Alexei Mordashov, geçen hafta AB’nin Ukrayna savaş yaptırımları listesine eklendikten sonra firmanın denetleme kurulundan istifa etmek zorunda kaldı. (Kaynak: haber.aero)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.