Öne Çıkanlar Pandemiye Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri ULEZ

Bu haber kez okundu.

NASA'nın deniz seviyesi projeksiyon aracı Londra için iç karartıcı bir tablo ortaya koydu.

İklim krizinin de etkisiyle düzenli olarak sel baskınları ile karşı karşıya kalan İngiltere'nin başkenti Londra, NASA'nın yayınladığı ürkütücü 'sel baskını' haritasını konuşuyor.İngiltere'nin başkenti Londra, geçtiğimiz günlerde defalarca kez ani sel baskınlarına uğramıştı. Kentte toplu taşıma hizmetleri etkilenirken, sosyal medyada paylaşılan görüntülerde arabaların sular altında kaldığı görülmüştüBaşkent tamamen savunmasız.

Independent'de yer alan habere göre, dünyanın farklı bölgelerinin deniz seviyesinin yükselmesinden nasıl etkileneceğini ayrıntılı olarak gösterebilen NASA'nın deniz seviyesi projeksiyon aracı Londra için iç karartıcı bir tablo ortaya koydu.

Nasa'nın yayınladığı harita 2030 yılına kadar düzenli olarak sel baskınlarıyla karşı karşıya kalacak Londra bölgelerini gösteriyor. Yapılan tahminler başkentin büyük bir bölümünün yükselen sulara karşı savunmasız kalacağını gösteriyor.NASA'nın raporlarına göre, dünya nüfusunun yaklaşık yarısının kıyıdan 96 km uzaklıkta yaşadığı düşünülürse, deniz seviyelerindeki artış dünyanın birçok yerindeki insanları şimdiden etkilemeye başladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.