Öne Çıkanlar londra maç saat kaçta 24 haziran seçimleri Wolverhampton Nottingham Acın Ilıcalı Azerbaycanın başkenti Aydın Çubukcu Ali Rıza Değirmenci Türk Okulu İngiltere ucak

Bu haber kez okundu.

Sunexpress İngiltere acentalarıyla Güneydoğu’da sezonun yorgunluğunu attı

AVRUPA AJANSI (AVA) SEÇKİN DEMİR/GAZİANTEP- Türk Hava Yolları ve Alman havayolları Lufthansa’ nın ortak kuruluşu olan SunExpress Havayolları İngiltere’li acentelerı için bir Fam Trip organizasyonu düzenledi.  İngiltere’de faaliyet gösteren Türk Acenta sahipleri ve yetkilileri 02-07 Ekim tarihleri arasında Gaziantep, Sanlıurfa, Mardin, Diyarbakır şehirlerine düzenlenen Fam Trip ile hem bu şehirleri görme ve hem de bölgeyi daha yakından tanıma imkanı buldular. 

İngiltere’de faaliyet gösteren Türk Acenta sahipleri ve yetkilileri, Gaziantep, Sanlıurfa, Mardin, Diyarbakır şehirlerine düzenlenen Fam Trip gezisi ile yorgunluk attı.

Hakan Ortatepe: “Acentalarımız bölgeyi ve turizmi yerinde gördü” 


SunExpress İngiltere Bölge Müdürü Hakan Ortatepe gezi ile ilgili şunları dile getirdi:

“Güzel yurdumuzun eşsiz köşelerini  değerli iş ortaklarımızla birlikte keşfetmeye devam ediyoruz. İngiltere’de ki iş ortaklarımızla  yaptığımız bu gezi ile, öncelikli olarak Sunexpress uçuşlarıyla Türkiye’ye ulaşımın ne kadar kolay olduğunu göstermiş olduk. 

Ortatepe:  “İngiltere de ki iş ortaklarımıza, bölge ile ilgili bilgilendirme yaparak, genel anlamda talebi arttırmak ve Türk turizmine katkı sağlamak en büyük amacımızdı. İş Ortaklarımız bölgeyi ve bölge turizmini yerinde görmüş oldular ve aynı zamanda Güneydoğu’nun bu sıcak ve samimi ortamında sezonun yorgunluğunu da hep birlikte atmış olduk

Geziye Katılan acenteler 


CARIA HOLIDAYS LTD : Salih İnce, Meral İnce
CARIA GOLF : Eda Sertoğlu, Filiz Maktavlı
RIGHT HOLIDAYS LTD : Sinan Aydın, Enver Kannur 
ISTANBUL TRAVEL UK LTD : Halil Keskinkaya
ECOTURKEY LTD : Dilek Ekici
JETSET TRAVEL LTD  : Deniz Kulaç, Zhivka Malcheva
JUST 2 TRAVEL LIMITED : Murat Yüksel, Esmegül Yuksel
JIVA HOLIDAYS LTD : Melek Dursun, Ozan Aslan
AYSHEN TRAVEL : Aysen Isa, Canan Usta
TULIP HOLIDAYS : Naciye Itır Sökmen, Zuhal Cundioğlu ile 
Tuncay Kurnaz’a  ve bu güzel organizasyona imza atan 
BAHA TURlZM : Hakan Beksarı ve değerli ekibine Teşekkür ediyoruz”


SunExpress, 2022'de 10 milyon yolcu hedefini aşacak. 

Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, kış sezonu için planlarını, 19 Ekim de Antalya’da bulunan SunPlaza Genel Müdürlük binasında düzenlediği toplantıda açıkladı. Toplantı, SunExpress CEO’su Max Kownatzki ve SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Çalışkan’ın katılımıyla gerçekleşti. 

SunExpress’e “Dünyanın En İyi Tatil Hava Yolu” Ödülü

SunExpress, havacılık sektörünün Oscar’ı olarak bilinen Skytrax 2022 Dünya Hava Yolu Ödülleri’nde “Dünyanın En İyi Tatil Hava Yolu” ödülünün sahibi oldu. Tatil hava yolu uzmanlığıyla SunExpress, Dünya Hava Yolu Ödülleri’nde geçtiğimiz dönemde de üç yıl ard arda “Türkiye’nin En İyi Tatil Hava Yolu” seçilmişti.Uluslararası hava taşımacılığı derecelendirme kuruluşu Skytrax tarafından yıllık olarak açıklanan ödüller, yolcu memnuniyetini ölçmek üzere gerçekleştirilen global ölçekli anket sonucu ile belirleniyor. Bu yıl online anket Eylül 2021-Ağustos 2022 tarihleri arasında 100 ülkeden yaklaşık 14 milyon yolcunun katılımıyla yapıldı. 

2023'te uçuşlara 20 yeni rota eklenecek

SunExpress'in büyüme planları doğrultusunda istihdama da önemli katkı sunduğunun altını çizen Max Kownatzki, şunları kaydetti:"2023'te 200'ün üzerinde yeni istihdam yaratmayı hedefliyoruz. 2023 sezonuna 175 rotayla başlıyoruz ve 60 farklı noktaya uçuyoruz. 2023'te uçuşlarımıza sadece yaz dönemi için 20 yeni rota ekleyeceğiz. 2022 bizim için rekorlar yılıydı. Salgın öncesine göre rekorlar kırdık, büyümemiz hız kesmedi. 'Dünyanın En İyi Tatil Hava Yolu' seçilmiş bir şirketiz. Sadece eylül ve ekime baktığımızda bin ekstra uçuştan bahsediyoruz. Koyduğumuz hedefleri aşmış durumdayız. Kasım için 550 yeni uçuş eklemiş durumdayız. Her ay kendi başına yeni bir rekor oluyor."Tüm ekibin çok uluslu bir kuruluş olmaya katkı sunduğuna işaret eden Kownatzki, çeşitliliğe önem verdiklerini, çeşitlilik sayesinde de temel ruhu korudukları için başarıyı elde ettiklerini vurguladı.Yolcuların ilgisi ve çalışanların emeği sayesinde SunExpress olduklarına dikkati çeken Kownatzki, sözlerini, "Uluslararası hava taşımacılığı derecelendirme kuruluşu Skytrax tarafından açıklanan Dünyanın En İyi Tatil Hava Yolu Ödülü aslında bizim başarımızı kanıtlamış oluyor. Başarımız dışarıdan tescil edilmiş oluyor." 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.