Öne Çıkanlar İngiltere İçişleri Bakanlığı londra University of London Goldsmiths Brunel University London GREAT Bursları nedir ingiltere burs basvuru ingiltere lisansüstü eğitimi burs ingiltere lisansüstü eğitimi Birleşik Krallık üniversitesinde

Bu haber kez okundu.

Çift rahimli kadın önce tek sonra ikiz doğurdu

Şubat ayının son günlerinde bir çocuk doğuran 20 yaşındaki Arife Sultana, 26 gün sonra midesinde ağrı hissettiğini söyleyerek hastaneye gidince doktorlar Sultana'nın ikinci rahminde ikizlere hamile olduğunu tespit etti. Şehirden uzak bir köyde yaşayan Arife Sultana ilk bebeğini Hulda bölgesinde Hulna Tıb Kolejinde doğurduktan 26 gün sonra, 21 Mart’ta mide ağrısı şikayetiyle gittiği Eddin hastanesinde sezeryanla ikizlerini de doğurdu. Doktorlar ikizlerin sağlıklı olduğunu söyleyerek Sultana ve çocuklarını taburcu etti.

“ŞOKE OLDUK”
Sultana'ya sezaryanla doğum yaptıran doktor Şeyle Podar “Hasta içeriye girdiği zaman onu ultrason muayenesi yapınca ikiz bebeğe hamile olduğunu gördük. Şoke olduk ve şaşırdık. Daha önce hiç böyle bir şeyle karşılaşmadık” dedi.
Sultana daha önceki hastanede ultrason muayenesi olmadığı için ikinci bir rahime sahip olduğunun ve ikizlere hamile olduğunun anlaşılmadığı öğrenildi.
Doktor Poddar, Arife Sultana'nın ikizlerinden birinin erkek birinin de kız olduğunu söyledi. Arife Sultana, 21 Mart’ta ikizlerini dünyaya getirdikten dört gün sonra 25 Mart’ta taburcu oldu.
Kocasının aylık geliri 6 bin taka (100 dolar) olan Sultana “Bu, Allah’ın bize bir lütfu. Bütün çocuklarım da sağlıklı. Onları mutlu etmek için elimden geleni yapacağım” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.