Öne Çıkanlar londra koronavirüs maç saat kaçta Bursa Kebap Evi londra Wolverhampton Nottingham Aydın Çubukcu İngilizlerin Atatürk saygısı Ali Rıza Değirmenci Türk Okulu hava durumu

Bu haber kez okundu.

Otomotiv devi Volkswagen 7000 kişiyi işten çıkartıyor

“Ölçülebilir gelirlerin arttırılması programında markanın karlılığını 2022 yılında yüzde 6’ya çıkarmak için çalışıyoruz” açıklaması Volkswagen Yönetim Kurulu Kontrol Yöneticisi Arno Antlitz’den geldi.Geride bıraktığımız 2018 yılında markanın kârlılığı 2017 yılında olan yüzde 4.2’den yüzde 3.8’e gerilemişti. Avrupa’da yenilenen emisyon testleri yüzünden yaşanan teslimat sıkıntıları ve bu testlerin üreticileri zorlaması markanın elektrikli otomobil üretimine yatırımına yol açtı. Kârlılıktaki düşüşe bu durumlarında etkisi olduğu söyleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.