Öne Çıkanlar maç saat kaçta Demir Leydi Ambargoed Yeşim Güzelpınar Saniye Unal İngiltere Başbakanı Theresa May İş Adamı Ferhat Akkaya Londra TTFF Başkanı Serdar Sarı Türk Film festivali Şenol Bayram

Bu haber kez okundu.

İngiltere’de dil eğitiminin avantajları! İngiltere’de öğrenci vizesi nasıl alınır ?

AVRUPA AJANSI (AVA) LONDRA-Dünyada en yaygın dil olan İngilizce, mesleki ve eğitim yeterliliğinde her zaman olduğu gibi günümüzde de avantajlarını koruyor. Bunun için ana dili İngilizce olan ülkelerde alınan eğitimlerin kalitesini başka hiçbir destek dolduramıyor. Özellikle İngilizcenin ana vatanı olan İngiltere, Türkiye’ye yakınlığı ile de en çok tercih edilen ülke olma özelliğini koruyor. Köklü ve kaliteli okulların yer aldığı İngiltere'de, dil okullarının birçoğu Londra, Cambridge, Oxford, Brighton ve Bournemouth olmak üzere İngiltere’nin tamamına yayılmış bulunmaktır. British Council onaylı, anlaşmalı olduğumuz dil okullarında alacağınız eğitim, burada yaşarken yapacağınız pratik ile pekişecektir. Unutmayınız ki öğrenci vizesi alabilmek için başvurduğunuz okulun mutlaka British Council onaylı olması gerekmektedir. Kişinin dil seviyesine göre ihtiyacı olan yoğunlukta ve yeterlilikte tercih edebileceği kurs ve programlar, alanında uzman danışmanlarımız ile gereken eğitim süresini belirleyerek sizi hedefinize ulaştıracaktır. Doğru okul ve program seçmekte bütçenizi ve zamanınızı doğru yönetmek demektir. 


Peki dil eğitimi alabilmek için gereken vize koşulları nelerdir ve nasıl başvurabiliriz? Vize başvurularında uzman desteği almanız durumunda, kriterlerinize göre değerlendirilirsiniz ve dosyanızı güçlendirmek için gerekli danışmanlığı alırsınız. Hazırlayacağınız evraklarınız danışmanlarımız tarafından profesyonelce kontrol edilir ve düzenlenir, gerekli formlar tarafımızdan eksiksizce doldurulur. Dil eğitimi vizesine başvurmak için sadece öğrenci olma koşulu da yoktur. Çalışan hatta emekli olmanız durumunda bile eğer bir dil öğrenme, İngiltere’nin güzellikleri ve kültürünü yakından tanıma planınız varsa bize ulaşabilirsiniz. Yeni düzenlemeye göre İngiltere'de 6 aydan kısa süreli eğitimler için ziyaretçi vizesine başvurabilir, 6-11 ay süreli eğitimler için ise uzun süreli eğitim vizesine başvuru yapılabilir. Uzun süreli eğitim vizelerinin en önemli farkı ise vizeye başvuru aşamasında İngiltere hükümetine ödemeniz gereken sağlık sigortasıdır ve başvurunuzun bir parçası olarak aynı siteden satın alınmadır. Herhangi bir sağlık sigortası bu sigortanın yerini tutamaz. 6 aylık kısa süreli eğitimlerde ise sağlık sigortası zorunlu değildir. Ayrıca her iki süreli eğitim vizesinde de çalışma hakkınız bulunmaz.


Eğer sizde dil eğitimi için harekete geçmek istiyor ancak nereden başlayacağınızı bilemiyorsanız birlikte yapacağımız ön değerlendirme ile ihtiyacınızı belirleyelim ve size hak ettiğiniz kalitede bir hizmet sunalım.Advantage Avukatlık olarak uzman kadromuzla her zaman sizlerin yanındayız.Bize her zaman ulaşabilirsiniz.  ☎️+44 2088 071 676 ☎️+44 7795 466 191 Bizi sosyal medyada; Instagram, Facebook, LinkedIn, Website ve YouTube hesaplarımızdan takip etmeyi unutmayın!

Advantage Avukatlık adına Avukat Fidan Osoy 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.