Öne Çıkanlar ingiltere londra avrupa maç hangi kanalda kktc türkiye maç ne zaman koronavirüs gazete londra turk

Bu haber kez okundu.

Milli Eğitim Bakanından flaş 'Andımız' açıklaması

Bakan Selçuk, öğretmenlere teşvik sistemi uygulamasıyla ilgili “kuruşu kuruşuna” hesaplamaları olduğunu ve simülasyon çalışması yaptıklarını bildirdi.
Selçuk şunları kaydetti:
“Ders saatlerinde çok büyük bir azalma olmaz ama ders çeşidinde azalma olur.
Teneffüsler aslında bizim en önemli derslerimiz. Çünkü çocuklar teneffüslerde çok şey öğreniyor, paylaşıyor, sosyalleşiyor, problem çözmeyi öğreniyorlar.
5 YAŞINDA İLKOKUL OLMAZ
5 yaşında ilkokula başlanmaz. Bizim bunu yeniden tanzim etmemiz gerek. Burada önümüzdeki yıl bir düzenleme yapılacak.(Anaokulunun zorunlu eğitim kapsamına alınması) Bu, üçüncü yılda başlayabilecek bir proje. Bunu hemen başlatamayız, böyle bir altyapımız yok.
DANIŞTAY’IN KARARI
(Danıştay’ın ‘öğrenci andı’ kararı) Hukuki süreç yürüyor. Burada oturup da bir şekilde ateş etmenin, ‘Bu böyledir, bu böyle değildir’ demenin benim hem tabiatım icabı hem de şu arada eğitimin menfaati icabı, bunun bir hukuki süreç olduğunu söylemekle iktifa ediyorum.
Meslek liseleri için genel beceri testi oluşturuyoruz. Mesleki ve teknik eğitimi öne çıkaracağımız, pozitif ayrımcılık yapacağımız çok özel bir dönem başlıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.