Öne Çıkanlar Emeklilik 24 haziran seçimleri Londradan İtalya turuna Rauf Raif Denktaş Türk Okulu Kıbrıs Kültür Gezisi Kıbrıs Kültür Gezisi Trs Aytac Cash Carry Birleşik Krakllık gıda sektköründe Aytac uk Bursa Kebap Evi ingiltere

Bu haber kez okundu.

Prof. Dr. Ayşe Yüksel ve Dr. Ali Tekin Atalar online söyleşi webinar programına katılacak

Avrupa Ajansı (AVA) - İngiltere’deki Çağdaş Türkler’in davetlisi olarak Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Genel Başkanı Prof.Dr.Ayse Yüksel ve İngiltere Türk Dernekleri Federasyonu Başkan Yardımcısı Dr.Ali Tekin Atalar konuşmacı olarak Sectoral Events`in organize ettiği online söyleşi webinar programına katılacak.

TÜRKİYE - İNGİLTERE  ONLİNE SÖYLEŞİLER, SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI 

Toplumsal Projelerde Gönüllülük ve Yardımlaşma . Konuşmacılar: Dr. Ali Tekin Atalar - Genel Başkan Yardımcısı İTDF - İngiltere Türk Dernekleri Federasyonu ve Prof. Dr. Ayşe Yüksel - Genel Başkan, ÇYDD - Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği. Moderator: Arzu Güler - Sectoral Events UK

Tarih: 21 Mayıs 2020 

UK: 19:00 - TR: 21:00

Kayıt: www.sectoralevents.com/events 

“Pandemi döneminde toplumsal yardımlaşmanın önemi” - Online Söyleşiler

21 Mayıs UK saatiyle akşam 19:00`da Sivil Toplum Kuruluşlarında toplumsal projeler üzerine "Online Söyleşiler" Webinar Panelistleri; Türkiye`nin en önemli derneklerinden ÇYDD -Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Genel Başkanı Prof. Dr. Ayşe Yüksel ve İngiltere`de Türk Derneklerinden oluşan İTDF - İngiltere Türk Dernekleri Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Dr. Ali Tekin Atalar ile Pandemi döneminde toplumsal yardımlaşmanın önemi konuşulacak.Toplumumuzda Dernek projelerine gönüllü destekleri ile tanınan İngiltere`deki Çağdaş Türkler Facebook Grup Sayfasının daveti ile Sectoral Events online webinar platformunda gerçekleşecek, Toplumsal Projelerde Gönüllülük ve Yardımlaşma üzerine sohbet edilecek bu önemli online semineri kaçırmamanızı tavsiye ederiz. ÇYDD - Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği burs projelerinden, eğitimden, Halk Sağlığı konusunda uzman Sayın Prof. Dr. Ayse Yüksel`in Covid19 sürecindeki tavsiyelerinden ve İngiltere`de Türk Dernekleri Federasyonu`nu temsilen katılan tıp doktoru Sayın Dr. Ali Tekin Atalar`ın önerilerini de dinleyeceğimiz bu online seminerde soru sormak isterseniz webinar katılımı için aşağidaki link üzerinden kayıt yaptırmanız gerekmektedir.

Kayıt Linki: https://www.sectoralevents.com/event-info/toplumsal-projelerde-gonulluluk-ve-yardimlasma

KONU: Toplumsal Projelerde Gönüllülük ve Yardımlaşma

TARİH: 21.05.2020 SAAT: 19:00 (UK ) - 21:00 (TR)

KONUŞMACILAR:

Prof. Dr. Ayşe Yüksel / Genel Başkan / ÇYDD - Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği

Dr. Ali Tekin Atalar / Genel Başkan Yardımcısı / İTDF - İngiltere Türk Dernekleri Federasyonu

Prof. Dr. Ayşe Yüksel Kimdir?

İstanbul Üniversitesi Florance Nigtingale Hemşirelik Yüksek Okulu’nda 1979 yılında mezun oldu. 1980-2001 yılları arasında, İstanbul Tıp Fakültesi Lepra Araştırma ve Uygulama Merkezi’nde, Prof. Dr. Türkan SAYLAN ile çalıştı. Aynı zamanda, 1983- 1991 yılları arasında, İstanbul Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü’nde, Halk Sağlığı alanında yüksek lisans ve doktora yaptı. Halk Sağlığı alanında, 1995 yılında doçent, 2001 yılında profesör oldu.2001-2016 yılları arasında Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı Başkanlığı, 2003-2007 yılları arasında da Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektör Yardımcılığı yaptı.1996 yılında ÇYDD Genel Merkez Kırsal Alan Birimini kurdu ve 2001 yılına kadar birimde çalıştı. “Bizim İdil Projesi”, “Çağdaş Türkiye’nin Çağdaş Kızları”, “Mülki İdare Amirleri ile Sivil Toplum Örgütlerinin İşbirliği Sempozyumu” vb. projelerin koordinatörlüğünü yürüttü.2009-2015 ve 2017-2019 yılları arasında ÇYDD Genel Merkez Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yaptı. 26 Mayıs 2019 tarihinden beri ÇYDD Genel Başkanı olarak görev yapmaktadır.

Dr. Ali Tekin Atalar Kimdir?

Azerbaycan göçmeni bir aileden gelen Dr. Ali Tekin Atalar, üniversite öncesi eğitimini doğup büyüdüğü Kars’ta tamamlayıp, 1970 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. Askerlik vazifesini tamamladıkta sonra 1974 yılında İngiltere’ye yerleşen Dr. Atalar, genel cerrah ihtisasını 1978 yılında FRCS cerrahi diplomasını alarak tamamlayıp, Edinburgh Kraliyet Cerrahlar Kolejine kabul edildi. Londra’da açtığı kendi özel kliniğinde Türk ve İngiliz hastalarina hizmet veren Dr. Atalar 2010 yılında emekli oldu. İngiltere`de yaşayan Türk ve Azerbaycan toplumları ile yakın iletişim içinde olan Atalar, halen başkanlığını yaptığı Londra Azerbaycan Evi projesini 2008 yılında hayata geçirdi. Dr.Atalar aynı zamanda İngiltere Atatürkçü Düşünce Derneği (İADD) ve İngiltere Türk Dernekleri Federasyonu (İTDF)`de Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.