Öne Çıkanlar Abdullah Ere ingiltere ilk kadın ANTROPOSEN Schnitzel Forever SunExpress londra Oscar neler oldu En İyi Film YURT DIŞI TÜRKLER hull Tigers on Tour

Bu haber kez okundu.

Accounting Direct Plus’tan yeni digital girişim

Avrupa Ajansı (AVA) Londra-ADPL yönetici ortaklarından ve mali müşavir Tuğrul Yiğitoğlu Avrupa Gazete’ye özel açıklamada bulunarak, ‘ADPL METAVERSE’ isminde yeni dijital ortamda yenilikçi bir inovasyon projesine imza attıklarını açıkladı. ‘ADPL METAVERSE’ vesilesi ile dünyanın her yerinden dijital ofis ortamında ‘Vertical Reality’ teknolojisini kullanarak danışmanlık hizmetleri vermeye başladığını belirten Yiğitoğlu, bu konuyla ilgi olarak yapılan ‘Arge ve İnovasyon’ çalışmasını, İstanbul’da düzenlenecek olan Avrupa’nın en büyük E-Ticaret konferansı olan ‘World E Commerce Forum’da tanıtılacağını aktardı.

‘ADPL METAVERSE’ hakkında daha fazla bilgi için www.adplmeta.com web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

ADPL, Covent Garden’a yeni ofis açtı

İngiltere'nin  önde gelen muhasebe ve danışmanlık şirketlerinden biri olan ADPL LLP, Londra'nın en merkezi yerlerinden Covent Garden'da yeni ofis açtığını duyurdu.

İngiltere’nin başarılı muhasebe firmalarından biri olan ADPL, 25 yıl boyunca müşterilerine en iyi hizmeti sunmakla bilinmektedir. Merkez ofisi Kuzey Londra’nın Green Lanes bölgesinde bulunduran ADPL, Londra’nın en işlek bölgelerinden birisi olan Covent Garden’da yeni ofislerini açmanın gururunu yaşıyor.

‘50 Long Acre, Covent Garden, Londra, WC2E 9JR’ adresinde bulunan ADPL, şimdi başkentin kalbinden müşterilerini memnun etmek için çalışıyor.

ADPL, Londra'daki ikinci ofisinin açılışını duyurarak şunları söyledi: “Özel muhasebecilerimiz ve işletme danışmanlarımız, artık müşterilerle toplantı yapabilecekleri ve ayrıca genel iş sorularına yardımcı olabilecekleri yeni Londra merkez ofisimizde görev yapacaklar. Randevu almak ve toplantı ayarlamak için 0208 886 9222, info@accountingdirectplus.com ile iletişime geçin”.

İngiltere'nin  önde gelen muhasebe ve danışmanlık şirketlerinden biri olan ADPL LLP, Londra'nın en merkezi yerlerinden Covent Garden'da yeni ofis açtığını duyurdu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.