Öne Çıkanlar ingiltere londra avrupa maç ne zaman maç hangi kanalda kktc muharrem ince Samsunspor koronavirüs gazete

Bu haber kez okundu.

Avrupalı Türk Markalar Birliği’nde İhracat Teşvikleri sunumu

Avrupalı Türk Markalar Birliği’nin 6 Haziran’da Londra’da düzenleneceği network etkinliğinde, Türkiye’nin Londra Ticaret Müşavirliği tarafından, İhracat Teşvikleri sunumu gerçekleştirilecek.ATMB, İş İnsanlarını Bir araya Getirecek. ATMB, 6 Haziran Salı günü iş insanlarını bir araya geleceği bir network  etkinliği düzenleyecek.
Avrupalı Türk Markalar Birliği (ATMB) düzenleyeceği Network etkinliğinde Büyükelçilik Ticaret Müşavirliği tarafından “İhracat Teşvikleri” sunumu yapılacak.
Türkiye’nin Londra Büyükelçisi Osman Koray Ertaş’ın da katılarak bir konuşma yapacağı etkinlikte, Büyükelçilik Ticaret Baş müşavirliği tarafından güncel bilgileri içeren “İhracat Teşvikleri” sunumu yapılacak.


ÖNEMLİ BİLGİLER PAYLAŞILACAK


ATMB Başkanı Vehbi Keleş, Türkiye’den ithalat yapan firmalar için network etkinliğinde verilecek bilgilerin önemli olduğunu belirterek, “Birleşik Krallık’ın Avrupa Birliği’nden ayrılması sonrası Türkiye ile İngiltere arasında yapılan Serbest Ticaret Anlaşması başta olmak üzere bir çok konuda güncel bilgiler bu ülkedeki Türk iş sektörüne anlatılacak. Türkiye’nin uyguladığı Turquality, ihracat, tanıtım ve marka desteği gibi konularda katılımcı iş insanlarımız detaylı olarak bilgilendirilecek. Kısa süre önce göreve başlayan Londra Büyükelçimiz Sayın Osman Koray Ertaş ile de iş insanları tanışma imkanı bulacak” dedi.


AVRUPA VE DÜNYADA MARKALAŞMA ZAMANI


Koronavirüs salgını nedeniyle iş dünyası ile kamu kuruluşlarının ilişkilerinde yaşanan kopukluğun bu gibi etkinliklerle giderileceğinin kaydeden Keleş, “İngiltere ve Avrupa ülkelerindeki Türk girişimciler ciddi bir ekonomiye hükmediyor. Bu süreçte yeni Türk markalarının çıkması ve artması gerekiyor.  Bu yeni süreç, planlı, akıllı, stratejik ve vizyoner bir yaklaşımla yönetilirse, ekonomik gücü elinde tutan iş insanlarımız bizim markalarımızla da büyüyecek. Şüphesiz bu da artacak ihracat ile birlikte, Türkiye’nin uluslararası arenada gücüne güç katacaktır. Bugün kendi imkanları ile Avrupalı Türk mucizesini meydana getiren Türk Şirketleri, akılcı ve gerçekçi bir destek programı ile, çok daha büyük başarılara imza atacaktır” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.