Öne Çıkanlar ingiltere kktc İngilterede sigara Türkiyenin en çok Güler Sabancı Fethiye İngilizler Penny Mordaunt Avrupa iberallerin Dünya Eğitim Forumu Engin Sertoğlu

Bu haber kez okundu.

Birisi ev yemekleri ve Lezzet mi dedi ? Haydi Hanımeli’ne

Avrupa Ajansı (AVA) Londra - Londra’da hepimizin özlemi ev yemekleri yemek. Tabiki lezzetli de olsun. Hanımeli Restaurant ve Gözleme Evi, Dalston’da lezzet dağıtıyor. İçli köfteden mantıya karnıyarıktan İzmir köfte, her türlü gözleme çeşitleri ve özellikle Türk kahvaltısı ve serpme köy kahvaltısına ne ararsanız var.

Serpme köy kahvaltısı

Hanımeli Restaurant ve Gözleme Evi lezzeti dağıtıyor. Kebab ve lahmacundan sıkılanlar için ideal. Özellikle dillere destan olan Serpme köy kahvaltısı Dalston’da sizleri bekliyor.

Engin Akın yönetiminde

Hanımeli Restaurant ve Gözleme Evi’ne gitmek isteyenler için içli köfte, karnıyarık, etli mantıyı öneririz. Her türlü gözleme çeşitleri ise seçim yapmanızı zorlaştıracak.

Hanımeli Restaurant ve Gözleme Evi
Adres: 29 Stoke Newington Road, London N16 8BJ
Tel: 020 7249 8666

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.