Öne Çıkanlar cemal kaşıkçı maç saat kaçta kktc 24 haziran seçimleri ingiltere türkiye İngiltere Uygur Londra HMT Samsunspor Halifax London Clinic

Bu haber kez okundu.

Britanya Kebap Ödülleri İçin Yer ve Tarih Belirlendi

Britanya Kebap Ödülleri Kurucusu İbrahim Doğuş yaptığı açıklamada her sene olduğu gibi bu yıl da görkemli bir törenle Britanya Kebap sektörüne büyük emekleri geçen restaurant ve takeaway işletme sahipleri, şefleri ve çalışanlarının emeklerini takdir etmeye hazırlandıklarını bildirdi. Doğuş şöyle konuştu: “18 ay gibi bir süredir Korona Virüsü nedeniyle büyük zorluklar yaşayan sektör ve toplumlarımıza Britanya’ya olan sosyal ve ekonomik katkılarından dolayı teşekkür edeceğimiz 9. Britanya Kebap Ödülleri için hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ediyor. 26 Ekim Salı akşamı gerçekleşecek olan ödül törenimize 1200 seçkin davetli katılacak.”

Törene ilginin her yıl olduğu gibi bu yıl da çok yoğun olduğunu dile getiren Doğuş, katılmak isteyenlerin acele etmeleri gerektiğini bildirdi.

Büyük Britanya’da yüzlerce girişimci, politikacı ve önde gelen şefleri düzenli olarak bir araya getiren Britanya Kebap Ödülleri 18 dalda verilecek. 

Ödüller için 180 aday yarışıyor. Bazı adaylar birden fazla kategoride yarışacak.

Geçtiğimiz yıl Britanya’daki 28 işletme, Britanya Kebap Ödülleri kapsamında ödüllerini alarak ünlerine ün kattı. 2020’deki ödülleri verenler arasında Londra Belediye Başkanı Sadiq Khan ve İşçi Partisi eski Lideri Jeremy Corbyn yer aldı.

Jürilerin yanısıra Birleşik Krallık’taki kebap severler de ödüllendirmek istedikleri favori restoranlarını ve paket servis yapan işletmeleri http://voting.britishkebabawards.com adresi üzerinden oylayarak yarışmaya katkı sunabilirler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.