Öne Çıkanlar Şenol Bayram Londra IOD Yöneticiler Advantage Solicitors Emeklilik Zehra Basaran maç hangi kanalda 24 haziran seçimleri son haber ingiltere Londradan İtalya turuna

Bu haber kez okundu.

Britanya Kebap Ödülleri, Koronavirüs salgınına rağmen katılımlarda yeni bir rekora imza attı ? Tören ne zaman ?

JUST EAT sponsorluğunda ve kısa süre önce sektörü temsil etmek üzere kurulan yeni endüstri kuruluşu Kebab Alliance tarafından desteklenen Britanya Kebap Ödülleri’nde 350'den fazla işletme yarı finale kalarak 26 Ekim tarihinde Park Plaza Westminster Bridge Hotel'de prestijli bir törenle ödül kazanma şansı yakaladı. Kabine bakanları ve Gölge Kabine üyeleri de dahil olmak üzere 1.200'den fazla önemli ismin katıldığı gecede, bu yılki jüri üyeleri arasında Muhafazakar Parti’den Bakan Nadhim Zahawi, İşçi Partisi Milletvekili Carolyn Harris, Unite Genel Sekreter Yardımcısı Steve Turner, İskoç Ulusal Partisi (SNP) Milletvekili Angus Brendan MacNeil, Muhafazakar Parti Milletvekili David Warburton ve Galliard Homes'tan David Galman yer alacak.

İngiltere Ticaret ve Sanayi Bakanı Nadhim Zahawi


Şu anda COVID Aşı Uygulama Bakanı olarak görev yapan Ticaret ve Sanayi Bakanı Nadhim Zahawi, BKÖ için: “2013'ten beri Britanya Kebap Ödülleri'nin büyük bir destekçisiyim ve 2021 etkinliğine katılmayı ve jüri heyetinde olmayı dört gözle bekliyorum. Birleşik Krallık’ın gelişen kebap restoranı ve paket servisi sektörünün farkında olmak çok önemlidir. Sektörün sunduğu şeyleri sergileyecek ve başarıları için en iyi işletmeleri ödüllendirecek bu önemli etkinliğin bir parçası olmaktan gurur duyuyorum." dedi.

Just Eat'in BK Genel Müdürü Andrew Kenny

Uzun süredir ana sponsor olan Just Eat'in BK Genel Müdürü Andrew Kenny ise şunları ekledi: "Kebap endüstrisinin ön saflarında yer alan kişileri ve işletmeleri takdir eden Britanya Kebap Ödülleri'ne sponsorluğumuza devam etmekten mutluluk duyuyoruz. Yarı final listesinde yer alan restoranlar ve paket servisler sadece harika yemekler sunmakla kalmıyor, aynı zamanda hayati bir yerel iş kaynağı sunuyor, ana caddelerimize çeşitlilik getiriyor ve özellikle de böyle zorlu bir yılın sonunda BK ekonomisine önemli bir katkı sağlıyor."
Britanya Kebap Ödülleri'nin kurucusu ve yeni kurulan Kebab Aliance'ın Direktörü İbrahim Doğuş şu yorumda bulundu: “Bu yılki yarı final listesi, Birleşik Krallık'taki çok çeşitli restoranlardan ve paket servislerden gelenler de dahil olmak üzere her zamankinden daha fazla katılımla sektörün çeşitliliğini gösteriyor. Klasik tariflerdeki yenilikleri ve yeni vegan çeşitleriyle yeni ve heyecan verici şekillerde büyümeye devam eden, ülkenin en sevilen endüstrilerinden biri olan kebap endüstrisini kutlamaktan gurur duyuyoruz. COVID kısıtlamalarıyla geçen böylesine zorlu bir yılın ardından tören, sektörde çalışan personele kutlama şansı da verecek."


Ödüllerin sponsorluğunu ayrıca Unilever, Cobra Beer, Big K Charcoal, Bookers, Coca-Cola, Alton and Co Accountants, Atlacarte, DD Points, Troy Digital, McCain Foods ve Foodelo üstleniyor.
Unilever’in Üst Düzey Yöneticisi Horacio Cal şunları söyledi: “Dört senedir desteklediğimiz Britanya Kebap Ödülleri'nin 2021 yılında da bir parçası olmaktan mutluluk duyuyoruz ve tüm yarı finalistleri tebrik etmek istiyoruz! Ortaklığımız güçlendikçe, Unilever çatısı altındaki dondurmalardan sunmanın değerini fark eden, kebap dışında farklı lezzetler de sunan restoranların sayısı da her yıl artıyor. Her durum için uygun olan en sevilen dondurma markalarımızdan bazılarına yer veriyorlar: Magnum (Birleşik Krallık'taki bir numaralı Dondurma markası) ve Ben & Jerry’s (Birleşik Krallık'taki bir numaralı tatlı). Britanya’nın ana caddelerinin bu favorisini nasıl daha iyi destekleyebileceğimize dair bilgilerimizi artırmaya devam ederken, Kebap restoranı endüstrisiyle ortak çalışmaya devam etmeyi dört gözle bekliyoruz.”
 
Cobra Beer Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Lord Karan Bilimoria da şunları ekledi: “Cobra Beer 9. Britanya Kebap Ödülleri'ne sponsor olmaktan gurur duyuyor. Günde 1 milyondan fazla satılan kebap sayısı ile kebapçılar büyük bir Britanya kurumu haline geldi. Kebap ödülleri, BK ekonomisine milyarlarca pound katkıda bulunan ve 200.000'den fazla insanı istihdam eden endüstrinin sıkı çalışmasını ve başarısını kutluyor. Kebab Ödülleri ekibine, ilham veren kurucusu İbrahim Doğuş'a ve tüm adaylara başarılar diliyorum.”
 
Oylama yarı final listesindeki işletmeler arasında devam ediyor. Yarı finale kalan işletmeler britishkebabawards.co.uk/british-kebab-awards-2021-semi-finalists/ adresinde yer alıyor.
 
 
 
Britanya Kebap Ödülleri

:
• JUST EAT ana sponsorluğunda yapılan Britanya Kebap Ödülleri, ülke çapındaki yerel kebap restoranlarının ve paket servislerinin emeklerini takdir eder ve kutlar. Semtlerindeki kebap restoranlarının ve paket servislerinin müdavimleri, Britanya Kebap Ödülleri’nde onlar için oy kullanarak bu restoran ve paket servislerinin gerçekten de Britanya’nın en iyisi olduklarını gösterebilirler.
• Ödül kategorileri arasında En İyi Yeni Restoran, Yılın Şefi, En İyi Kebap ve Müşteri Memnuniyeti gibi birçok farklı kategori bulunuyor. Ayrıca, Birleşik Krallık’ın farklı bölgelerindeki en iyi kebap restoranlarını seçmek için dokuz farklı ödül kategorisi mevcut. Yarı finale kalanlar birbirleriyle yarışacak ve her kategori için finale seçilen 10 aday, Temmuz 2021 başında açıklanacaktır.
• 2021 Britanya Kebap Ödülleri’nin yarı final isimleri için tıklayınız.
• Data detaylı bilgi için britishkebabawards.co.uk adresini ziyaret edebilir veya bize Twitter’da @KebabAwards adından ulaşabilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.