Öne Çıkanlar londra maç saat kaçta Bursa Kebap Evi londra Wolverhampton Nottingham İngilizlerin Atatürk saygısı Ali Rıza Değirmenci Türk Okulu koronavirüs hava durumu 24 haziran seçimleri

Bu haber kez okundu.

Didim'de Hem Yatırım Hem Tatil

Didim’in en eski ve saygın emlak şirketlerinden birisi olan Uluslararası Gesaj İnşaat Emlak Ltd’in.  Didim Merkez/Altınkum Mavişehir, Yeşilkent, Akbük bölgelerinde bizzat müteahhitliğini yaparak inşa ettikleri villaların dışında, portföylerinde onlarca satılık ve kiralık evler, siteler, £ 20 bin başlayan (Free Hold)  apartman daireleri ve £4 bin’den başlayan yatırım arsaları bulunmaktadır.

Uzman bir kadroya sahip bir aile şirketi olan Gesaj İnşaat Emlak Şirketi, almayı düşündüğünüz gayrimenkulün evraklarının kontrolünü, kredi işlemleririnizi siğorta, 

elektrik, su abonelikleri ile tapu işlemlerinizi ücretsiz olarak vekaleten yapıyor. Didim’de yatırım için yazlık aldınız diyelim ama tatile gidemediniz veya tatilden artan zamanları kiraya vermek isterseniz, Gesaj sizler için değerlendiriyor kiraya veriyor ve yönetiyor bakımını üstleniyor.

Didim Aydın ilimize bağlı, altın kumlu plajları, doğa harikası koyları ve insan sağlığına, (astım, bronşit, şeker, yüksek tansiyon vb. Hastalıklara) iyi gelen şifalı havası olan, ünlü Bodrum ve Kuşadası gibi  marka olmuş tatil beldelerininı arasında kalan bir yarımadadır.                                                                                    

Çoğunluğu İngiliz olan yabancıların mülk talebi, yurtiçindeki vatandaşlarımız ve yurtdışındaki gurbetçilerimizinde yoğun ilgisi Didim’i cazip bir yatırım merkezi haline getirmiştir. Amerikada yayınlanan (forbest) dergisi Didim’i dünyada yatırım yapılması gereken 7. sıra olarak belirlemiştir.

Gesaj İnşaat Emlak kurucu müdürü yorenin saygin bir karekteri olan Güray Sak

21 yıl önce Didime yerleşmiş şehrin bu günlere gelmesine turizimci olarak da  katkı sağlamıştır. Güray Sak  prensiplerinin dostluk, dürüstlük ve güven olduğunu  Didim’de şimdi aldanmadan alacaganız bir gayrimenkul önümüzdeki 10 yıl içinde sizin ve çoçuklarınızın geleceği olacağı muhakkaktır, çünkü Didim bir yazlıkçı kasabası olmaktan çıkmış, yapılmış ve yapılacak olan 5 yıldızlı modern turizim tesislerinin yanında, yaz ve kış yaşanan, alt yapılarını hızla tamamlayan, tam donanımlı hastanesi ile tam bir şehir olmuştur diyor. 

KİŞİYE ÖZEL TAKSİT OLANKLARI

 

Gesaj Emlak şirketi müşterilerinin özel koşullarına göre kişiye özel sıfır faizle taksitlendirmlerde yaptıklarını belirterek bu konuda müşterilerinin lehine olabilecek hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıklarını söylüyor.

 

TÜRKİYEDE MÜLK ALMANIN ÖZEL VE RESMİ PÜF NOKTALARI

 

Gesaj Emlak Müdürü Güray Sak, uzun yılların mesleki tecrübelerinden yola çıkarak hazırladığı ve Türkiyede birçok Emlak dergilerinde yayınlanmış olan “Türkiyeden Mülk Almanın Özel ve Resmi Püf Noktaları”  adlı çok önemli bilgiler içeren makalelerini isteyen gürbetci vatandaşlara ücretsiz olarak posta veya mail ile gönderebileceini söylüyor

 

EŞ VE DOSTTAN ALIŞVERİŞ YAPMANIN RİSKLERİ

 

 Ayrıca insanların eş dost ve arkadaşlardan aldıkları mülklerde genelikle aldandıklarının acı bir gerçek olduğunu vurgulayarak geçmişte bu konuda bir çok gürbetci vatandaşlarımızın telefisi mümkün olmayan maddi kayıplarının olduğunu üstelik akraba ve dostluk ilişkilerinin bozulduğunu hatırlatıyor. 

 

ŞİRKETİN İNGİLTERE TEMSİLCİSİ HÜSEYİN DOĞAN

 

Gesaj Emlak Şirketinin İngiltere temsilciliğini Londrada yaşayan Kürt ve Türk toplunun yakından tanıdığı , Londra’da Bir Başkonsolos Geçti, Alevi Vatandaşların Yasal Hakları, Çanakkale Kahramanları, Hey Onbeşli Onbeşli Türküsünün Hazin Hikayesi, 65 yaş Raporu gibi yazıları ve ücretsiz dağıtılan,  Dua’m Cebimde kitabı ile tanınan Avrupa Gazetesini konuk yazarlarından Hüseyin Doğan yapmaktadır. Didim’de kendisini ve yakınlarınında yatırımları olduğunu söyleyen Hüseyin Doğan bey, Londra’da yaşayan Türkiyeli vatandaşları işyerlerinde camilerde, cemevlerinde bizzat ziyaret ederek  Didim’de yatırım yapmanın önemini ve şirketinin güvenirliğini tanıtmaktadır.

 

Müşterilerimiz Dostlarımızdır Diyen Gesaj Emlak Şirketinin Birde Müjdesi Var! Bu Haber Metnin Orijinal Nüshası İle Gelen Her Avrupa Gazetesi Okuru Gürbetci Müşterilere 5 Gün Kendi Tesislerinde* Müşterilerimiz Dostlarımızdır diyen Gesaj Emlak Şirketinin Birde Müjdesi Var! Bu Haber Metnin Orijinal Nüshası İle Gelen Her Avrupa Gazetesi Okuru** Gürbetci Müşterilere 5 Gün Kendi Tesislerinde 3 Günde Didim/Altınkum Tuntaş Hotel’de Bedava Tatil Vaad Ediyor.

 

Gesaj Emlak Merkez İletişim Adresleri

 

GESAJ’a ulaşmak Londra’da bir arkadaşınıza ulaşmak kadar kolaydır. Veya şirketin mobile: +90 543 465 5964’e miss call  yeterlidir.  web sitesi: www.gesaj.com.tr e-mail  [email protected]                       Ofis+90 256 813 8508

 

** Terms and condition applies. Emlak satışı gerçekleşirse tatil ücretsiz veriyor. Satış gerçekleşmezse müşteri masraflari ödüyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.