Öne Çıkanlar londra Getir ABD Getir Avrupa Girişimcilik Özlem Türeci londra cocuk University of London Edinburgh Napier University Cardiff University Brunel University London

Bu haber kez okundu.

Enfield Belediye Başkanı Özaydın’a, Recep Ercan Oza kahvesi ikram etti

AVRUPA AJANSI (AVA) LONDRA-Birleşik Krallık ülkeleri genelinde gıda dağıtımı yapan büyük şirketlerimizden Aytaç Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ercan, Enfield Belediye Başkanı Sabri Özaydın'ı ziyaret etti. Ziyarette Kuzey Kıbrıs'ın ünlü kahvesi OZA Kahve hediye etti.  OZA Kahve İngiltere distiribütörlüğünü Aytaç firması yapıyor. Özlenen Oza Kahve Kıbrıs Sohbetleri, Aytaç distribütörlüğünde İngiltere’deKuzey Kıbrıs’ın ünlü OZA Kahvesi, Aytaç’la İngiltere’de tüm marketlerde lezzet dağıtıyor. Kahve kültürü esasında çok geniş anlamı olan bir tanımlamadır. Hem bir içecek türü olarak kahvenin tüketilmesine ilişkin bileşenleri, hem de kahve içilen yerlere ilişkin kültürel değerleri kapsar. Oza Kahve, kahve içmeyi yaşam biçimi haline getirenleri arzu ettiği lezzet ve çeşitleriyle İngiltere’de marketlerde aranan marka haline geldi.  

Kıbrıs’ın OZA Kahvesi Aytaç’la tüm Britanya’da

 
Kuruluşu 1984 yılına uzanan ve Ergün Oza tarafından kurulan Oza Kahve, Kıbrıs’ın yanısıra, Türkiye ve Lübnan’dan sonra İngiltere’deki kahve tutkunlarının kolayla ulaşabileceği tüm marketlerde.  İngiltere’de etnik pazarın en önemli kuruluşlarından biri olan Aytaç Foods, Londra merkez ve Manchester deposu ile diğer ürünlerle birlikte Oza Kahve’nin tüm çeşitlerini, İngiltere, İrlanda, İskoçya ve Galler’e ulaştırıyor.


Oza Kahve‘nin Instant Kahvesi aranılan lezzeti

 
Oza Kahve’nin direktörlerinden Akan Oza, Avrupa Gazetesine şöyle konuştu: “Oza Kahve, kahve içmeyi yaşam biçimi haline getirenleri arzu ettiği lezzet ve çeşitleriyle İngiltere, İrlanda, İskoçya ve Galler’de tüm marketlerden temin ediliyor” Oza Kahve’nin direktörlerinden Akan Oza, “Oza Kahve’nin favori ürünü olan Instant Kahve’ye gösterilen ilgiden memnunuz”  dedi. 

Oza Kahve’nin direktörlerinden Akan Oza ve Aytaç Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ercan Londra'daki bir festivalde


İngiltere, İrlanda, İskoçya ve Galler’de toptan veya perakende sipariş için Tel: 020 8509 8222

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.