Öne Çıkanlar londra 24 haziran seçimleri Anadoludan Mistik Sesler Yanıla Yanıla Londradaki Türk öğrencilere Feryal Clark ingiltere ingiltere Cumhuriyetin 100. Yıl Kutlama Balosu Türkiye İşçi Partisi Britanya Örgütü İngiltere parlamentosunda ATRESMEDIA

Bu haber kez okundu.

EuroMillions'ın rekor ikramiyesi 195 milyon sterlin İngiltere'den bir talihliye çıktı

İngiltere’de bir talihli piyangodan 195 milyon sterlin kazandı.Rekor piyangonun talihlisi İngiltere'denAvrupa çapında düzenlenen en büyük piyango çekilişlerinden EuroMillions'ın rekor düzeydeki büyük ikramiyesi İngiltere'den bir talihliye çıktı.Adı açıklanmayan talihli, 195 milyon sterlin (yaklaşık 4 milyar 122 milyon 195 bin Türk Lirası) kazandı.Piyangoyu düzenleyen Camelot şirketi, bunun bir kerede kazanılan gelmiş geçmiş en büyük ikramiye olduğunu açıkladı.Camelot'tan "talihliler baş danışmanı" Andy Carter, çekilişten sonra yaptığı açıklamada "İngiltere'deki bir talihli için müthiş bir gece" dedi.
Daha önce en büyük ikramiye rekoru Mayıs ayında 184 milyon sterlin ile kırılmış ve İngiltere'nin Gloucester kentinden talihli çift Joe ve Jess Thwaite, ikramiyenin sahibi olmuştu.EuroMillions çekilişleri her hafta Salı ve Cuma günleri yapılıyor.Biletleri 13 ülkede satılan piyangonun kupon ücreti ise 2,5 sterlin (yaklaşık 53 Türk Lirası).

Avrupa çapında düzenlenen en büyük piyango çekilişlerinden EuroMillions'ın rekor düzeydeki büyük ikramiyesi İngiltere'den bir talihliye çıktı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.