Öne Çıkanlar acun ılıcalı İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Kayserispor Beşiktaş maç saat kaçta Fenerbahçe Uefa ceza Rishko Beauty Center london Beauty Rishko Beauty london RISHKO BEAUTY Kozmetolog london

Bu haber kez okundu.

İngiliz turistlerin Türkiye rezervasyonlarını Turizm devi TUI iptal etti

Şirket tarafından  yapılan yazılı açıklamada, "(Türkiye'de) Devam eden belirsizlik nedeniyle, 11 Temmuz da dahil olmak üzere Türkiye'deki tüm tatil rezervasyonlarını maalesef iptal ediyoruz. Geri ödeme talep edebilecek, rezervasyonlarını daha sonraki bir tarihe ertelemek isteyecek ya da alternatif bir tatille değiştirebilecek müşterilere rehberlik etme sürecindeyiz" denildi.Yetkililer kesin bir sayı vermekten kaçınsa da iptallerin binden fazla olduğu belirtiliyor.Hayatın kademeli olarak normale döndüğü İngiltere'de uluslararası seyahat yasaklarıyla ilgili karar 8 Haziran'da alınmıştı. Planlar kapsamında, bu tarihten itibaren ülkeler farklı kurallar içeren ve yeşil, sarı ve kırmızı olarak adlandırılan 3 kategoriye ayrıldı.

Turizm devi TUI: Türkiye, Yunanistan ve Kıbrıs yaz sezonunda ilk sıralarda olacak

"Trafik ışığı sistemi" olarak de bilinen uygulamaya göre yeşil listedeki ülkelerden gelen yolcular için 10 günlük karantina zorunluluğu bulunmuyor. Sarı listedeki ülkelerden gelenler için mevcut karantina kuralı devam ediyor. Kırmızı listedeki ülkelerden seyahat edenler ise İngiltere'ye vardıklarında, masraflarını kendileri karşıladığı bir otelde 10 gün karantinada kalmak zorunda.Türkiye ise bu planlamada 12 Temmuz'a kadar Arjantin, Brezilya ve Mısır gibi ülkelerle birlikte kırmızı listede bulunuyor. İngiliz hükümetinin resmi internet sitesinden ulaşılabilen liste 24 Haziran'da güncellenecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.