Öne Çıkanlar Girişimcilik Özlem Türeci Getir ABD Getir Avrupa londra cocuk Edinburgh Napier University Cardiff University Birleşik Krallık burs basvuru Great Scholarships 2023 2024 Yeşilçam günlerine

Bu haber kez okundu.

‘Kebab Birliği’ kebab endüstrisini bir araya getiriyor

Britanya’daki kebab endüstrisinin temsilini üstlenecek ve üyelik sistemi ile çalışacak olan birlik hakkında İbrahim Doğuş, yerel ve ulusal basınla paylaştığı duyurusunda şunları söyledi:

Kebab Birliği Britanya’daki kebab endüstrisinin temsili ve tanıtımında alanında ilki gerçekleştirecek bir organizasyon olacak. Britanya’daki kebab endüstrisinin gelişiminin gerçek bir başarı olduğunu kabul etmemiz gerek; nitekim, hem medyada hem de politikada yeteri kadar desteğin sağlanmadığını görüyoruz. 

“İşte bu anlamda, kebab endüstrisini canlandırmak ve temsilinde birleştirici bir sese sahip olmak amacıyla birliğimizi kuruyoruz. Her sene Britanya ekonomisine milyarlarca Sterlin kazandıran bu lider endüstrinin temsilini hakkını vererek yapmaya hazırız” 

Doğuş, Kebab Birliği’nin resmi tanıtımının 29 Ocak 2020 günü Londra merkezinde bulunan JBP merkezinde gerçekleşeceğini belirtti. Resmi ismi Kebab Alliance olan ‘Kebab Birligi’ nin toptancilar, Restaurantlar, sektorun onemli ulusal sirketleri basta olmak uzere bir cok kurumu biraraya getirmesi bekleniyor. Kebab Birligine katilmak yada daha fazla bilgi isteyenlerin www.kebaballiance.co.uk websitesini ziyaret edebilecekleri duyuruldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.