Öne Çıkanlar ingiltere londra Konut Samsunspor Londra Çağdaş Solistlerinden Gümüşlük Müzik Festivalinde Mehmet Uysal Yeşim Güzelpınar Boris Johnson Prof. Sevil Atasoy

Bu haber kez okundu.

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Londra’daki Turkish Bank'ı ziyaret etti

Lefkoşa koridorunda finans ve teknoloji girişim ekosistemi oluşturma hedefinde emin adımlarla ilerleyen TurkishBank Group, dijital dönüşüm odaklı T-Gate programını yakında Londra’ya da getiriyor.’ 1901 yılından beri faaliyette olan TurkishBank Group üyesi TurkishBank UK, Kıbrıs Türk Dernekleri Konseyi (CTCA) tarafından düzenlenen altıncı Kıbrıs Türk Kültür Festivali'ne sponsor oldu.2 Temmuz’da Enfield’de gerçekleşen festivale katılan KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, daha sonra TurkishBank UK genel müdürlüğünü ziyaret edip üst yönetim ve banka çalışanlarıyla temaslarda bulundu.

TurkishBank UK tarihinde bir ilk olan resmi ziyarette, grubun Kuzey Kıbrısın ‘Bilişim Adası’ olma vizyonuna önemli bir katkı yapması beklenen T-Gate dijital girişimcilik ekosistemi görüşüldü ve Sayın Tatar’a bu yıl içinde faaliyete geçecek T-Gate Londra hakkında brifing verildi.

İstanbul ve “Lefkoşa’da bir çok start-up ve scale-up ın yer alıp gelişmesinde öncülük eden T-Gate hakkında bilgi alan Sayın Tatar, programın KKTC için önemini vurgulayarak, Londra’daki faaliyetleri için şimdiden başarı dileklerini iletti. Grubun “Teknoloji Bankası, Teknolojinin Bankası” söylemiyle ve finteklerle işbirliği içinde devam ettiği dijital yolculuğunda T-Gate, bankanın sadece finansal piyasalar değil, teknoloji ve sosyal sorumluluk konularında da öncülük yapma hedeflerini temsil ediyor.

Bu senenin Kıbrıs Türk Kültür Festivali'ne verdikleri sponsorluk için de teşekkürlerini ileten Cumhurbaşkanı, TurkishBank Grubu’nun KKTC’nin başta Türkiye ve İngiltere olarak her anlamda dünyaya açılması için gösterdiği önderlik ve sürdürülebilirlik çalışmalarını takdir etti ve KKTC’li genç girişimciler için önemli fırsatlar sunan T-Gate’i desteklediklerini belirtti.

Kısa bir süre önce yeni göreve başlayan TurkishBank UK CEOsu Erhan Raif; ‘’T-Gate, TurkishBank Grubu'nun bu başlıkdaki dijital kalkınma ve ana prensiplerinin merkezinde olan ‘değer yaratma’ ve toplum bankacılığı hedeflerini hayata geçiriyor. TurkishBank UK olarak İngiltere'deki 50. yılımıza yaklaşırken, İngiltere'deki Kıbrıs Türk toplumu ve KKTC’ye hizmet vermeye devam edecek, kültürel ve finansal faaliyetlerimizle hem İngiltere hem de KKTC’deki yerel toplumlarımıza pozitif etki yaratmak için çalışmaya devam edeceğiz’’ dedi.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.