Öne Çıkanlar Pandemiye Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri ULEZ

Bu haber kez okundu.

KKTC Ticaret Odası'ndan Avrupalı Türk Markalar Birliği'ne plaket

AVRUPA AJANSI (AVA) İNGİLTERE-KKTC Ticaret Odası Başkanı Turgay Deniz ve beraberindeki bir heyet Avrupalı Türk Markalar Birliği (ATMB) Başkanı Vehbi Keleş ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Londra’da yapılan görüşmede KKTC ve Birleşik Krallık arasındaki ticaretin arttırılması konusunda fikir alışverişi yapıldı.Görüşmede KKTC Ticaret Odası Başkanı Turgay Deniz; KKTC’deki varlığımızın devam edebilmesi için dış pazarlara erişmenin şart olduğunu belirtti. Deniz “Bu yüzden İngiltere’de iş yapan Türk firmaları ile bir araya gelmek, onların başarılarını görmek bizi son derece mutlu ediyor dedi. Kıbrıs’ta ürettiğim ürünleri bu firmalar aracılığıyla İngiltere pazarına ulaştırmayı arzuluyoruz” diye devam etti.

KKTC Ticaret Odası Başkanı Turgay Deniz ve beraberindeki bir heyet Avrupalı Türk Markalar Birliği (ATMB) Başkanı Vehbi Keleş

ATMB Başkanı Vehbi Keleş

ATMB Başkanı Vehbi Keleş de Kıbrıs Türk firmalarına İngiltere pazarında gereken desteği vermekten memnuniyet duyduklarını belirtti. “ATMB’nin amacının Türk markalarının Avrupa pazarında tanıtımını artırmak, markaların gücünü birleştirerek daha etkili bir şekilde rekabet edebilmelerini sağlamak ve Türk iş dünyasının Avrupa’da daha fazla temsil edilmesine yardımcı olmaktır.” diyen Keleş ATMB olarak Avrupa’da faaliyet göstermek isteyen KKTC’li markaların Avrupa pazarında yer almaları için işbirliğine katkı sunmaya hazır olduklarını belirtti. 

Görüşmeye ATMB Başkan Yardımcısı ve Truede CEO’su Zeynep Turudi, ATMB Başkan Yardımcısı ve Stone Crest CEO’su Murat Yurtseven ATMB yönetim kurulu üyesi ve Doğtaş-Yataş UK CEO’su Reşat Guliyev, KKTC Ticaret Odası Genel Sekreteri Aysun Önet İleri, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Ergüven ve KKTC Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Yüksel Akay katıldı.

Görüşmenin sonunda KKTC Ticaret Odası Başkanı Turgay Deniz; ATMB Başkanı Keleş’e bir anı objesi takdim etti.

ATMB ; Kıta Avrupası ve Birleşik Krallık ülkelerini kapsayan iş dünyası birliği olarak 2014 yılında kuruldu. ATMB, Türk markalarının Avrupa’da daha fazla bilinirliğe ve tanınırlığa sahip olmalarına yardımcı olmak için çeşitli işbirliği projeleri yürütmekte ve Türk markalarının Avrupa’da daha fazla satış yapabilmeleri için ticari işbirliği fırsatları sunmaktadır. Bu sayede, Türk markaları Avrupa’da daha güçlü bir şekilde temsil edilebilmekte ve uluslararası ticarette daha rekabetçi hale gelebilmektedirler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.