Öne Çıkanlar ingiltere londra avrupa muharrem ince maç ne zaman koronavirüs gazete maç hangi kanalda maç saat kaçta kktc

Bu haber kez okundu.

Liverpool ve Chelsea UEFA Süper Kupa maçına Londra’dan ek seferler

Atlasglobal Hava Yolları , Süper Kupa finali için İngiltere’nin başkenti Londra’dan Türkiye İstanbul’a gelecek taraftarlara özel ek sefer sunuyor. Atlasglobal Hava Yolları Londra Müdürü İlhan Teker Süper Kupa'ya özel paket. Londra Stansted – İstanbul ek uçuşları için Atlasglobal'in İngiltere Müdürü İlkan Teker ile konuştuk.

Atlasglobal Hava Yolları Londra Müdürü İlhan Teker, Maç gününe özel Londra-İstanbul sunduğumuz uçak ek seferleri için websitemizi www.atlasglb.com  ziyaret ediniz."

İlhan Teker: "Süper Kupa finali nedeniyle dünyanın gözü İstanbul'da olacak. Biz de bu özel günde Türkiye'ye gelecek taraftarlara özel ek sefer sunduk. Normal Londra-İstanbul uçuşlarımız aynı saatlerinde devam ediyor. Maç için İngiliz ve Türk misafirlerimize özel ek seferler hazırladık. Maç gününe özel sunduğumuz uçak ek seferleri için websitemizi www.atlasglb.com ziyaret ediniz. Şimdiden iki takım taraftarlarına hoş geldiniz derken finalde iki takıma da başarılar diliyoruz."

İlkan Teker ek seferlerin tarifelerini şöyle açıkladı:

Atlasglobal Hava Yolları Londra - İstanbul ek seferleri

13.08.2019 Gidiş

IST - STN 20:05 - 22:00

STN - IST 23:00 - 05:00

15.08.2019 Dönüş

IST - STN 07:40 - 09:35

STN-IST 10:35 - 16:30

İlhan Teker; “Atlasglobal Hava Yolları olarak, İstanbul’da oynanacak olan UEFA Süper Kupa maçı " Liverpool ve Chelsea " için ek seferler yaptık. Maça gidip dönmek için ayarladığımız bu seferler ile 1.5 günde maçı izleyip geri dönebileceksiniz. Süper Kupa finali için Türkiye'ye gelecek taraftarlara özel hazırladığımız bu seferler ile Liverpool ve Chelsea maçını İstanbul’da rahatlıkla izleyebilirsiniz.”

Kampanya hakkında detaylı bilgi almak için: www.atlasglb.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.