Öne Çıkanlar ingiltere Abdullah Ere Tamamlayıcı Tıb Ryan Babel Chester Beatty Library ilk kadın ANTROPOSEN londra 18 Mart Şehitleri Serdar Yılmaz Schnitzel Forever

Bu haber kez okundu.

Türkiye’nin yenilikçi markası İder Mobilya İngiltere’de büyüyor 

AVRUPA AJANSI (AVA) LONDRA-Türkiye’de 40 yıllık deneyimi ile hizmet veren İder Mobilya, köklü mobilya firmaları arasında yerini almayı başardı. Gönül rahatlığı ile alışveriş yapabileceğiniz bu firmanın özel modelleri mevcut Hem modern hem de klasik tarzı yansıtan İder Mobilya’nın birbirinden güzel paketi modelleri arasından seçiminizi yaparak evinizi güzelleştirebilirsiniz. Türkiye’nin yenilikçi ve rekabetçi mobilya markası İder Furniture Londra’da hizmet vermeye başladığı günden beri özellikle İngiliz olsun Türk olsun müşterilerini, memnun ediyor. 

Kamil Ekrem Özkoç işletmeciliğinde Barnet’te


İder Mobilya’nın İngiltere mağazası Kamil Ekrem Özkoç işletmeciliğinde Kuzey Londra’da Barnet High Street’te bulunuyor. Türkiye’den yüksek kaliteli ev mobilyalarını kısa sürede ve en uygun fiyata teslimat yapan İder Mobilya, çok farklı kumaş ve deri seçenekleri ile de emsallerinden farklılığını ortaya koyuyor. Kalite ve müşteri memnuniyetini önde tutan İder Mobilya, diğer firmalara istinaden en kısa sürede teslimat ile servis farklılığında iddialı. Mobilya üretiminde ceviz ağacı veya meşe ağacı seçenekleriyle kaliteyi ön plana çıkaran firma; farklı kumaş ve deri seçenekleriyle de mobilya sektöründe farklılığını ortaya koyuyor.

ERTESİ GÜN TESLİMAT

Sizlere özel koltuk takımları £1590, Yatak odaları £2290 ve Yemek odaları £1190’dan başlayan fiyatlarla (stoklarla sınırlı ve ertesi gün teslimat yapılıyor)


Koltuk oturum süngerlerini, piyasada bulunan en yoğun sünger ile üreten İder Mobilyanın koltukları yıllarca kullanılabiliyor. Mobilyasını yenilemek isteyen veya yeni ev döşeyenlerin, seçimini yapmadan önce İder Mobilya mağazalarını ziyaret ederek avantajları görebilirler. İder Mobilya, “High Barnet, London, EN5 5UJ”  adresinde. Daha fazla bilgi için whatsapp line: 07493 164 064 email: [email protected]  www.iderfurniture.co.uk


FARKLI ZEVKLERE UYGUN, ZENGİN KOLEKSİYON

Londra’nın mutena semtlerinden Barnet’te, “11E High Barnet, EN5 5UJ” adresinde hizmet veren İder Mobilya, deri görünümlü kumaş, kadife, taytüyü kumaşlar ve orijinal deri seçeneklerinden oluşan yüzlerce renk alternatifi sunuyor.

SU VE LEKELERE KARŞI DUYARLI


İder ürünlerinde, koltuk, sandalye kumaş ve derilerde uygulanan su bazlı, doğal bakım, kumaş ile derinin çok kolay temizlenmesini sağlıyor. Kumaş yada deriye dökülen herhangi bir sıvı, kumaşın yüzeyinde kalıyor, ve ıslak bir bezle kolayca silinme sağlanıyor.Koltukların kırlent ve minderlerinin çıkarılıp yıkanabilir olması, ev hanımlarını sevindiriyor.

CEVİZ, MEŞE VEYA KROM AYAK SEÇENEKLERİ

İder Mobilya’nın ürünlerinde öne çıkan diğer farklılıkları ise şöyle: Koltuk ayaklarında gerçek ceviz ya da meşe kullanılıyor. Bazı koltuklar krom ayaklı yapılabiliyor. Ayrıca, isteğe özel ölçü mobilya çok uygun fiyatlara sağlıyor. Ürünün malzemesine kadar sizin hayal ettiğiniz şekilde tasarlanmasını sağlıyor. Ürün ve Serviste sınır tanımayan İder mobilya, müşterilerin ürünlerini özel paket ve sandıklarda ücretsiz teslim sağlıyor. Teslimatta yaşanan aksilikler, ya da ürün hasarlanma durumu ortadan kalkıyor.


Türkiye’nin yenilikçi ve rekabetçi mobilya markası İder Furniture Londra’da büyümeye devam ediyor.  Sosyal medyada instagram hesabı: @iderfurnitureuk
Fiyat ve Ürün bilgisi icin  İder Furniture websitesini ziyaret ediniz.

W: www.iderfurniture.co.uk
E: [email protected]
T:  0203 565 0725
M: 07493 164 064 whatsapp 
 
Ider Furniture High Barnet Branch
11E High Road, High Barnet,
London, EN5 5UJ


 

İder Furniture İngiltere Kamil Ekrem Özkoç işletmeciliğinde Kuzey Londra’da Barnet High Street’te bulunuyor.  

    

 

 İder Mobilya’nın İngiltere mağazası Kuzey Londra’da Barnet High Street’te bulunuyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.