Öne Çıkanlar ingiltere londra Konut Samsunspor Londra Çağdaş Solistlerinden Gümüşlük Müzik Festivalinde Mehmet Uysal Yeşim Güzelpınar Boris Johnson Prof. Sevil Atasoy

Bu haber kez okundu.

Acun Ilıcalı Hull City takımını ve 500 taraftarını Türkiye'ye götürecek

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'nin kamp yapmak üzere Antalya'ya geleceği bildirildi.Kulübün resmi hesabından "Tigers on Tour" başlığıyla yapılan paylaşımda, takımın 18 Mart tarihinde kamp için Antalya'ya geleceği belirtildi.Özel uçak ile kente gelecek 100 Hull Cityli taraftarın da takımlarının antrenmanlarını izleme şansı bulacağı vurgulandı.Türk iş insanı Acun Ilıcalı'nın sahip olduğu takımın kampının 23 Mart'ta sona ereceği kaydedildi.Takımın kentte hazırlık maçı da yapacağı öğrenildi.

Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, taraftarlarını kritik antrenman kampı için Antalya'ya gönderecek



Hull City, gelecek ay 50 hayranını ve misafirlerini Türkiye'ye götürecek, Liam Rosenior ise Mart ayına kadar uzatılan uluslararası tatilin avantajlarından yararlanmaya çalışıyor.Hull City sahibi ve ana sponsor Corendon Airlines, taraftarlarını Rosenior'un ekibiyle birlikte, 2022 kışındaki Dünya Kupası tatilinde yaptıklarına benzer temalı bir gezi için beş günlük bir antrenman kampı için Antalya'ya uçuracak. Rosenior'un kadrosu, Türkiye güneşinin verdiği bu molayı sezonun son sekiz maçına hazırlanmak için kullanacak; bu maçın Wembley'de ilk altıda bitirilip play-off başarısıyla sonuçlanmasını ve aynı zamanda kadroyu birbirine sıkı sıkıya bağlamasını umuyorlar. Türkiye'nin önde gelen tatil yerlerinden birinin lüks ortamında karşılaşmak için.

Taraftarlar, tıpkı 14 ay önce olduğu gibi, Antalya'da olacak ve antrenmanı izleme ve hazırlık maçını izleme fırsatına sahip olacak. City'nin oyuncuları ise etkileyici Regnum Carya tatil beldesinde, taraftarlar ise Kremlin Palace otelinde konaklayacak.Bu, Rosenior'un çok zorladığı bir yolculuk ve bu yolculuğun, heyecan verici Şampiyona kampanyasının son, önemli haftalarına girerken takımına büyük bir destek sağlayacağına inanıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.