Öne Çıkanlar Small and medium Enterprises for Labour Cemevi ingiltere avrupa maç hangi kanalda kktc son dakika Fransız piyanist Caroline Sageman Düzce Belediyesi bisiklet londra Londralılar

Bu haber kez okundu.

Birleşik Krallık Arama ve Kurtarma Ekibini havalimanında Türkler karşıladı 

AVRUPA AJANSI (AVA) LONDRA-İngiliz arama kurtarma ekipleri, depremzedeleri bulmak için Türkiye'deki enkazları altı gün aradıktan sonra İngiltere'ye döndü. Havalimanında ekibi getiren uçağa su ile tören yapıldı. İngiliz Arama Kurtarma Takım lideri Rob Davis, Avrupa Gazetesi’ne yıkımın ortasındaki umuttan bahsetti. Geçen salı gecesi Türkiye'den sabahın erken saatlerinde İngiltere’deki evine geldikten sonra içtiği biraları ve sonrasında keyifle uyuduğu bütün geceyi hak etmişti. 52 yaşındaki Davis, emekli bir itfaiyeci ve afetlerde  SARAID Arama ve Kurtarma Yardımı ekip lideri. 

Londra Başkonsolosu Bekir Utku Atahan karşıladı

İngiliz Arama Kurtarma Takımını Türk Toplumu ile Türk bayraklarıyla Havalimanında karşılayan T.C. Londra Başkonsolosu Bekir Utku Atahan, Avrupa gazetesine şöyle konuştu: “Ülkemizdeki deprem felaketinin hemen ardından yardım çalışmalarına katılan, 77 uzman ve dört köpekten oluşan Birleşik Krallık Arama ve Kurtarma Ekibi Londra’ya döndü.Çok sayıda insanımızın hayatını kurtaran ekip üyelerine şükranlarımızla…” 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.