Öne Çıkanlar ingiltere londra avrupa maç ne zaman maç hangi kanalda kktc muharrem ince Samsunspor koronavirüs gazete

Bu haber kez okundu.

Enfield Belediyesi ve Strayfield Mezarlığı için imza kampanyası başlatıldı, Sende imzala

AVRUPA GAZETE-AVRUPA AJANSI (AVA) LONDRA - İngiltere Alevi Kültür Merkezi ve Cemevi’nden (İAKM) açıklama var. Açıklama şöyle: “Londra’nın Enfield bölgesinde bulunan Strayfield Mezarlığı’nda, toprağa sıraladığımız canlarımızın mezarlarına, inancımız ve kültürümüze uymayan bir değişiklik uygulanılmaya çalışılıyor. Sıralanan canlarımızın mezar taşlarını sökülüp, yerine, sadece 60cm’lik bir kutu ile mezar yerlerinin belirlenmesi isteniyor, bu durumda sadece bu kutunun içine ziyaret esnasında çiçek ve hatıra eşyalarının bırakılması istenecek. Geriye kalan bölüm ise düz çimen olarak değiştirilecek. İnancımızda uygulanan mezar şeklinden, tamamen farklı olacak olan bu uygulama gerçekleşirse, oraya ziyarete gelen herkes bilmeden mezarlarımızın üzerinde yürüyecektir.”

Enfield Belediyesi ve Staryfield Mezarlığına sahip çıkalım

İngiltere Alevi Kültür Merkezi ve Cemevi’nden (İAKM) açıklaması şöyle sona erdi: “İnancına sahip çıkan hiçbir canımızın kabul edemeyeceği bu kararın uygulamaya geçmemesi için, haftalardır Enfield Belediyesi ve Strayfield Mezarlığı memurlarıyla toplantılar gerçekleştirildi ve çözüme ulaşmamasından dolayı, Enfield Belediyesi’nin, kendi websitesinde, bu imza kampanyasını başlatıldı. Eğer bu kampanya 3000+ kişi tarafından imzalanırsa almak istedikleri bu karar iptal ettirilebilir. Hak’ka yürüyen canlarımız, onların aileleri, sevenleri, inancımız ve ekranımızın gereği için duyarlı olup bu kampanyaya destek olalım.”

Kampanya internet üzerinden aşağıdaki bağlantıdan imzalanıyor. Strayfield

https://governance.enfield.gov.uk/mgEPetitionDisplay.aspx?Id=227

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.