Öne Çıkanlar ingiltere Türkan Akbaş londra Djokovic Elif Sanchez A Veces Klip Bozcader londra yönetim kurulu Maden Çukuru Ulviyya Tagizade Almula Merter Musiad Mustafa Demir MUSIAD Business Networking

Bu haber kez okundu.

Eski hakimden Adnan Oktar itirafı

15 Temmuz darbe girişiminden önce FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’i “Mehdi” ilan eden hakim İlhan Karagöz, yargılandığı davada Adnan Oktar’ı övdü. İstanbul 27. Ağır Ceza Mahkemesi’nde tutuklu yargılanan ve “Meclisi, Hükümeti ve Anayasal düzeni devirmeye azmettirme” suçlarından 3 kez müebbet hapis cezası istemiyle yargılanan eski hakim İlhan Karagöz, duruşmada savunma yaptı.
“BURASI ŞOV YAPMA YERİ DEĞİL”
Savunmasında zaman zaman Kuran’dan ayetler okuyan sanık Karagöz, mahkeme başkanına da sorular yöneltti. Mahkeme başkanı, Karagöz’ü “Benim üzerimden savunma yapma. Eski hakimsin, nasıl savunma yapman gerektiğini biliyorsun” diye uyardı. Dikkat çekmek için bu şekilde savunma yaptığını öne süren sanık Karagöz'e mahkeme başkanı “Burası şov yeri değil” dedi.
ADNAN OKTAR İZLİYORDUM”
15 Temmuz darbe girişiminden önce hükümet üyeleri hakkında işlem yapmaları için askeri savcılığı göreve çağıran Karagöz, darbe yapılacağını bilmediğini iddia etti. “Mehdilik”  ile ilgili de konuşan sanık İlhan Karagöz, bunu Adnan Oktar’ın televizyon sohbetlerinden öğrendiğini ve kendini kaptırdığını söyledi. Karagöz, Oktar için “Adnan Hoca olarak bilinen, kendisi ve sevenlerinin çoğu şu an tutuklu olan” ifadesini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.