Öne Çıkanlar Goldsmiths Brunel University London Anglia Ruskin University ingiltere burs basvuru Türkiye için GREAT burs BSA ingiltere bayram İrem Derici yeni şarkısı Londra Çağdaş Solistlerinden Deniz Doğrusöz

Bu haber kez okundu.

Hackney'nin en uzun soluklu festivali DayMer Kültür ve Sanat Şöleni başladı

AVRUPA GAZETE/Londra-Day-Mer 34. Kültür ve Sanat Festivali bu sene paneller, sezon sonu kurs etkinliği, tiyatro gösterimi, fotoğraf ve resim sergileri ve Park şenliği gibi bir çok etkinlikle, 15 Haziran -3 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşiyor. 15 Haziran Çarşamba akşamı saat 18.30'da, Londra Toplum Merkezi adresinde, festivalin açılış resepsiyonu yapıldı. Hackney Belediyesi’nin en uzun soluklu festivali olan Day-Mer Kültür ve Sanat Festivali, bu yıl 34. festivallerini gerçekleştiriyor. 

Festival konser şöleni

2 Temmuz’da Clissold Park’ta yapılacak olan festivalde sahne alacak şarkıcılar şöyle: Zeynep Bakşi Karataş, Suna Albani Gül Bahar, Lokandes, Day-Mer Erbane Band, Cenk Sanlroglu / Gitar, Serkan Cakmak / Kaval, Anıl Duman / Bağlama. 2 Temmuz'da Clissold Park'ta müzik, dans, yemek, stantlar ve daha fazlasıyla dolu renkli bir gün için  Daymer’den festival davet yapıldı. Festival, tamamen yerel toplum tarafından organize edilmekte vet oplumla birlikte yerelde çalışma geleneği devam ediyor. Daymer festivali, yerelden topluluk örgütlenmesini ve kültürel çeşitliliği teşvik etmek için sanatçıları, politikacıları, kuruluşları ve toplumu bir araya getiriyor.

Bu yılki festival etkinliklerinde konuşmacılar
 
Iskender Bayhan / Emep Mp
Mehmet Türkmen / Birtek-Sen
Kevin Courtney / Neu
Philip Glanville / Hackney Mayor
Weyman Bennett / Stand Up To Racism
Shabir Laka / Stop The War
Trade Union Reps
Traditional Foods
Stalls
Children's Activity Tent

Aydın Çubukcu festival açılış resepsiyonunda konuşma yaptı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.