Öne Çıkanlar Djokovic Maden Çukuru Ulviyya Tagizade Musiad Mustafa Demir ingiltere Barkley Nefes terapisti kamplar Oscar ödül törenind Hatice En İyi Britanya Yapımı Film

Bu haber kez okundu.

İmamoğlu: Bana verilen bu anlamsız cezayı başarımın ödülü olarak görüyorum

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu bugün Eyüpsultan'daki Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nin temel atma töreninde konuştu.  Törene CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve CHP'nin büyükşehir belediye başkanları da katıldı.  İmamoğlu, hakkında verilen hapis cezası kararıyla ilgili, "Bizim ülkemizde bazen hiçbir başarı cezasız kalmaz. Ben de bana verilen bu anlamsız cezayı başarımın ödülü olarak görüyorum. İsraf düzenlerine izin vermememe çok kızdıklarını biliyorum." dedi. 

İmamoğlu sözlerine şöyle devam etti: "Birkaç kelime önemli. Bir tanesi hak yememek ve hakkını yedirmemek önemli. İlk günkü gibi genel başkanımız ve bütün insanların huzurunda ifade edeyim ki hiçkimsenin hakkını yemedim hakkımı da yedirmeyeceğim.

"Bir başka kavram da şu; dünyaya kafa tutmak yargıcın gömleğini giyerek insanları alt etmeye çalışmakla olmaz. Dünyaya kafa tutmak akıl ve bilimle olur. 

"Bu millet hakkını yedirmeyeceği gibi namert ve mertliğin ne olduğunu genel başkanımız ve Altılı Masada diğer siyasi liderlerimiz ve milletimizle birlilkte ispat edeceğiz.

"Allah kimseye itibar kaybı yaşatmasın. Allah herkese başı dik milletin,n arasında gezmeyi nasip etsin. Ben hep görevimi yaparken Allah'a 'beni aileme, milletimize mahcup etme' diye dua ederim. Gerçekten önemli çünkü insan başını önünü eğecek iş yaptığı zaman kelimele rboğazında düğümlenir. İlk gün gibi bugün de başım dik, alnım açık.

"2023 çok güzel olacak, çok çalışacağız. İstanbul'dan işimizi yapmaya devam edeceğiz, işimizin başındayız. 2023 bayram gibi bir yıl olacak."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.