Öne Çıkanlar ingiltere londra maç ne zaman avrupa muharrem ince maç hangi kanalda kktc Samsunspor koronavirüs gazete

Bu haber kez okundu.

İngiltere Kıbrıs Türk Dernekleri Konseyi'nin CTCAUK yeni başkanı belli oldu

AVRUPA AJANSI (AVA( LONDRA-İngiltere Kıbrıs Türk Dernekleri Konseyi CTCAUK Genel Kurul AGM'de yeni başkanını seçti.2021'de Konsey Başkanı Ertuğrul Mehmet ikinci senesine özel nedenlerden dolayı devam etmek istememesi üzerine AsBaşkan Ayşe Osman pandemi döneminde seçimlerin yapılamaması nedeni ile başkanlık görevine getirildi.Konseyde Başkanlık görevi iki yıldır. Birinci yılın sonunda Genel Kurul yapılır faaliyet ve Mali Rapor okunur ve aklanır, gereken tüzük değişikliği var ise yapılır ve onaylanır.Dün gerçekleşen  1 Mayıs 2022'de Genel Kurul Seçimi AGM'de ikinci senesine devam etmek için Ayşe Osman ve Embargoed Başkanı Fahri Zihni Başkanlık için aday oldu. 

 İngiltere Kıbrıs Türk Dernekleri Konseyi'nin 14cü Yeni Başkanlığına Fahri Zihni getirildi.

Grand Palace Banqueting Wood Green'de yapılan toplantıda 15 üye dernek ve okullar ile 6 Geçmiş Konsey Başkanı katıldı.Programa Başkanılık Divanına Fahri Başkan Dr Özkan Hıfzı'nin başkanlığında Zeka Aksancak ve Elif Gelirli sekreter seçildi.Saygı Duruşu ve Istiklal marşı okundu.Ayşe Osman  bir sene içerisinde yapılan ve katıldığı etkinliklerin faaliyet raporunu okudu ve aklandı. Vezneder/Treasurer Mali Raporu okudu ve aklandı, sorulan soruları takibin demokrasi şekilde oy seçimine geçildi.

Ayşe Osman  24 oy Fahri Zihni 25 oy aldı

Ayşe Osman  24 oy Fahri Zihni 25 oy alması üzerine 1983'te kurulan  İngiltere Kıbrıs Türk Dernekleri Konseyi'nin 14cü Yeni Başkanlığına Fahri Zihni getirildi.
Ayşe Osman yönetim kuruluna Geçmiş Başkanlarına bir sene içerisinde özverili çalışmaları ve destekleri için teşekkür etti ve yeni Başkan ile Yönetim Kuruluna Başarılı çalışmalar dileklerinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.