Öne Çıkanlar Pandemiye Vladimir Putin Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri

Bu haber kez okundu.

İngiltere Kıbrıs Türk Dernekleri Konseyi Olağan Genel Kurul Toplantısı

Açıklamada Olağan Genel Kurul Toplantısı konu edildi. Açıklama şöyle:

“Sayın üyelerimize ve halkımıza duyuru, İngiltere Kıbrıs Türk Dernekleri Konseyi (CTCA UK) Olağan Genel Kurul Toplantısı 10 Mart 2019, Pazar günü, Grand Palace Banqueting Suite,242 High Rd, Wood Green, London N22 8JX adresinde, saat 11.00-14.00arasında gerçekleştirilecektir. Bu genel kurulda yeni başkan ve yönetim kurulu seçilecektir. Seçilen başkan, ekibini o gün tanıtacaktır. Konsey’e başkan olmak isteyen adayların, 3 Mart 2019 tarihine kadar başvurularını yapmaları gerekmektedir. Lütfen bu tarihe kadar niyet mektubunuzu, Konsey’e üye olan derneklerin iki tanesinden aldığınız referans mektuplarıyla birlikte [email protected] e-mail ile veya Lıttle Spinney, South Hill, Chıselhurst, Kent BR7 5EF adresine postayla gönderiniz.Saygılarımızla”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.