Öne Çıkanlar ingiltere londra Dünya Eğitim Forumu İngiltere komedi NHS migren Bursa Kebap Evi londra Edinburgh Türk vatandaşı İNGİLTERE ALEVİ FESTİVALİ Türkler

Bu haber kez okundu.

İngiltere'nin başkenti Londra’da oy kullanılacak yer, tarih ve saatler

T.C. Londra Başkonsolosluğu Avrupa Gazetesi'ne ve Avrupa Ajansı'na açıkladı. İşte oy kullanılacak tarihler ve adres.Avrupa ajansı (AVA) Avrupa Gazete-Birleşik Krallık'ta yaşayan Türk Toplumunun neredeyse tamamına yakını İngiltere'nin başkenti Londra’da bulunuyor. Peki Türkiye seçimleri için nerede ve hangi tarihlerde oy kullanılacak ? T.C. Londra Başkonsolosluğu Avrupa Gazetesine açıkladı. İşte oy kullanılacak tarih ve adres. 

T.C. Londra Başkonsolosluğu: "T.C.Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde Başkonsolosluğumuzca kurulacak sandıklara ilişkin mekan, tarih ve saat bilgileri şöyle: "


Old Billingsgate (1 Old Billingsgate Walk, London, EC3R 6DX, Birleşik Krallık              
29 Nisan-7 Mayıs
09.00-21.00

Londra'da oy kullanılacak salon. 1 Old Billingsgate Walk, London, EC3R 6DX


T.C. Londra Başkonsolosluğu: "Diğer Temsilciliklerimizdeki oy verme tarih ve saatleri ile oy verme isleminin gerçeklestirilecegi adreslere iliskin bilgi için: Temsilciliklerimizin sosyal medya hesaplarına bakabilirsiniz. Bakanlık Konsolosluk Çağrı Merkezi +90 312 292 29 29
www.ysk.gov.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.