Öne Çıkanlar Komedi Gazinosu alkol Tottenham Hotspur Stadı londra Atatürkçü Düşünce Derneği Londrada Türk İş Dünyası Türk İş Dünyası Güç Birliği atogepant hapı NHS migren İngilterede migren İngilterede Ulusal Sağlık

Bu haber kez okundu.

İngiltere Ticaret bakanı Kwasi Kwarteng ile Restoran ve takeaway sahiplerinin sorunları konuşuldu

İngiltere Ticaret bakani Kwasi Kwarteng’in talebi doğrultusunda, Kebab Alliance kurucularından İbrahim Doğuş ile sektörün ihtiyaçlarına dair görüşme gerçekleşti.Kebab Alliance kurucularından İbrahim Doğuş, kebap restoran ve takeaway sahiplerinin sorunlarını konuşmak için Ticaret Bakanı Kwasi Kwarteng ile bir toplantı gerçekleştirdi. Doğuş, pandemi nedeniyle zor durumda kalan işletmeler için hükümete taleplerde bulundu.


 
Restoran ve takeaway sahiplerinin sesi olmak, sorun ve ihtiyaçlarını hükümet ve ilgili kurumlara duyurmak amacıyla kurulan Kebab Alliance, pandemi nedeniyle zor durumda kalan işletmelerin durumunu Ticaret Bakanı Kwasi Kwarteng ile konuştu. İbrahim Doğuş, işletme sahiplerinin pandemi nedeniyle desteklenmesi amacıyla ticaret bakanından gerekli adımların atılması amacıyla taleplerde bulundu. Buna göre atılması gereken adımların başında Covid-19 kaynaklı büyük zarar gören işletmelerin kapanmak zorunda kaldıkları dönemler için kiralarının sıfırlanması geliyor. Restoran ve takeaway işletmelerine faizsiz maddi destek sağlanması, işletmelerin banka borçlarının 1 sene ertelenmesi, sosyal medya ve tanıtım yasağından vazgeçilmesi, restoran ve takeaway sektöründeki iş gücü sorunlarına dair yeni düzenlemeler getirilmesi gibi başlıca talepler İbrahim Doğuş tarafından bakan Kwasi Kwarteng’e iletildi."
 
https://kebaballiance.co.uk/

Kwasi Alfred Addo Kwarteng (born 26 May 1975) is a British Conservative Party politician serving as Secretary of State for Business, Energy and Industrial Strategy since 2021. He has been the Member of Parliament (MP) for Spelthorne since 2010.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.