Öne Çıkanlar İngiltere İçişleri Bakanlığı Barış Pınarı Harekatı londra University of London Goldsmiths Brunel University London GREAT Bursları nedir ingiltere burs basvuru ingiltere lisansüstü eğitimi burs ingiltere lisansüstü eğitimi

Bu haber kez okundu.

İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu'ndan Ali Rıza Değirmenci Türk Okulunu ziyaret

İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu (TTFF) tarafından Avrupa Ajansı (AVA) ya Londra Türk okullarını ziyaret bilgilendirmesi yapıldı. AVRUPA SPOR/LONDRA-Türk Toplumu Futbol Federasyonu, bu hafta Türk okullarını ziyaret etmeye devam etti. TTFF Başkanı İrfan Davulcular ve TTFF Yönetim Kurulu adına yapılan açıklama şöyle: TTFF: "Bugün TTFF Yönetim Kurulu, Ali Rıza Değirmenci Türk Okulunu ziyaret etti. Yönetim kurulu ve  federasyon başkanımız bu projenin bir parçası olmaktan büyük  heyecan duyuyor. İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu okulları ziyate etmekten çok isteklidir. Türk okullarımızla birlikte bu ortak projede el ele omuz omuza gelerek gençlerimizin fiziksel ve zihinsel gelişimlerine yardımcı olup, sosyal becerilerini artıracak ve kültürleriyle bağlı kalmalarını sağlayacaktır."

TTFF Başkanı İrfan Davulcular: "TTFF yönetim kurulu Türk Toplumu bulunduğu her noktayı gezerek bir çatı altında toplanmayı hedefliyor." 

İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu açıkaması şöyle devam etti: "Ali Rıza Değirmenci Türk Okulu Başkanı Sevtap Kemal’a ve yönetimile uzun uzun geniş çapta ileriye daha sağlıklı nasıl gidebileceğimizi'de konuştuk biz bir büyük aileyiz bu çatı altında okullarımızında yardımlarıyla daha, da büyüyeceğiz. Ali Rıza Değirmenci Türk Okulu başkanı Sevtap kemal ve yönetim kurulu bizlere bugün göstermiş oldukları misafir perverliğinden dolayı çok teşekkür ederiz. Half-term tatilinden sonra Türk Okul Ziyaretlerimizi devam edecektir." 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.