Öne Çıkanlar ingiltere londra Dünya Eğitim Forumu Türk Dili Konuşan Ülkeler İslamofobi Hisar Travel UK The Times Fenerbahçe Evkur Yeni Malatyaspor Emeklilik cemal kaşıkçı

Bu haber kez okundu.

İngiltere’de orta ve küçük ölçekli işletmelere SME4Labour kulak veriyor

AVRUPA AJANSI (AVA) İNGİLTERE-SME4Labour, Labour Party işbirliğiyle İngiltere’de orta ve küçük ölçekli işletmelere kulak veriyor!İngiltere’de ekonomi politikalarının sürdürülebilirliği için küçük ve orta ölçekli işletmelerin (KOBİ’lerin) İşçi Partisi ile işbirliklerini geliştirmek üzere kurulan SME4Labour, düzenlediği bölgesel toplantılarla geniş kitlelere ulaşmaya devam ediyor. SME4Labour tarafından 8- 9-10 ve 11 Ekim tarihlerinde Liverpool ACC’de düzenlenen Labour Party Conference 2023, 34 toplantıya ev sahipliği yaparak 200’den fazla konuşmacıyı bir araya getirdi. Binlerce dinleyicinin katıldığı toplantılarda yerel yönetimlerle işletmelerin ortaklıkları, şehir politikaları, dijital ekonomi, sosyal medya, Labour Party’nin endüstriyel stratejisi gibi oldukça geniş yelpazede konulara değinildi. 

SME4Labour kurucusu ve Labour Party üyesi İbrahim Doğuş, Labour Party Conference 2023’ü şu sözlerle değerlendirdi: İşçi Partisi, küçük ve orta ölçekli işletmelerin Birleşik Krallık’ın omurgası olduğuna inanıyor. Bu nedenle tüm bölgelerdeki işletmelere ve topluluklara ulaşmayı, onların sorunlarını görünür kılmayı ve seslerini duyduğumuzu fark ettirmeyi çok önemsiyoruz. SME4Labour’ın kuruluşundan bu yana, her yıl düzenlediğimiz Labour Party Conference bu anlamda önemli bir temas zemini yaratıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.