Öne Çıkanlar londra türkiye londra Türk markaları ingiltere Türk markalarının Londra Büyükelçisi Ertaş Londrada Türk İş Dünyası Türk İş Dünyası Güç Birliği Türk İş Dünyası Güç Birliği KKTCyi

Bu haber kez okundu.

Kaşıkçı cinayeti soruşturmasında yeni bir isim üzerinde duruluyor

Suudi bir iş adamına ait Yalova'daki bir malikane ve villada kadavra köpeği de kullanılarak arama başlatıldı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı da söz konusu aramayla ilgili yazılı bir açıklama yaptı.
Açıklamada, Yalova'da ikamet eden “Ghozan” kod adlı Mohammed Ahmed A. Alfaozan isimli şahışla Kaşıkçı'yı öldüren infaz ekibinde yer alan Mansour Otham'ın görüştüğü belirlendiği belirtildi.
“CESEDİN PARÇALANIP YOK EDİLMESİ ÜZERİNE…”
Açıklamada şöyle denildi: “1 Ekim ve 2 Ekim tarihlerinde bir plan dahilinde ülkemize gelerek Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesi olayını gerçekleştiren şüphelilerden Mansour Otham, M. Abahussaın'ın olaydan birgün önce 1 Ekim tarihinde Yalova Samanlı Köyü adresinde ikamet etmekte olan Suudi Arabistan vatandaşı “Ghozan” kod adlı Mohammed Ahmed A. Alfaozan isimli şahışla iletişim kurduğu tespit edilmiştir. Yapılan bu görüşmenin öldürülen gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın cesedenin parçalara ayrıldıktan sonra yok edilmesine, saklanmasına yönelik olduğu değerlendirilmektedir.”
Başsavcılık açıklamasında Yalova'daki aramanın bu kapsamda olduğunu duyurdu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.