Öne Çıkanlar acun ılıcalı Kayserispor Beşiktaş Rishko Beauty london Kozmetolog london Rishko ÖNAY ALPAGO Britanyada Jön Türk Jön Türk Devrimi Seda Mete WHO

Bu haber kez okundu.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Londra Büyükelçi Oya Tuncalı veda Londra’ya ediyor  

AVRUPA AJANSI (AVA) LONDRA-Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Londra Büyükelçi Oya Tuncalı, İngiltere’deki Türk basını ile buluştu. Buluşmada veda iletisini palaştı. İleti şöyle: KKTC Londra Büyükelçi Oya Tuncalı:  “Birleşik Krallık’ta yaşayan Değerli Vatandaşlarım,Sevgili Kardeşlerim,  Büyük bir çalışma şevki ve onurla 37 yıldır mensubu olduğum Dışişleri Bakanlığından yıl sonunda yasa gereği yaş haddinden emekli oluyorum ve  Ağustos ayı itibarıyla ülkemize dönüyorum. Devletimizin önemli ve zorlu misyonlarından olan Temsilciliğimizde üç farklı dönemde göreve gelmek şahsım için her zaman büyük bir gurur kaynağı olmuştur. Siz Sevgili Kardeşlerimizden ayrılmak zor olsa da daha önceki görev değişikliklerinde de belirttiğim gibi “her sona eren görev yeni bir başlangıç içermektedir” anlayışıyla yolumuza devam edeceğiz.”  


KKTC Londra Büyükelçi Oya Tuncalı: “İlk dış tayinim olan Londra görevimde 1998 yılında ülkemizin ilk Bayan Başkonsolosu olarak bulundum. Son dış görevimin yine Londra olması şahsım için çok anlamlı bir tesadüf ve manevi açıdan da çok değerli olmuştur. Londra’da çalıştığım üç farklı dönemde çok paylaşımlarımız, çok dostluklarımız oldu. Siz Değerli Kardeşlerimizin şahsım ve aileme gösterdiğiniz büyük sevgi, saygı ve desteği hiçbir zaman unutmayacağız. Buradaki çalışmalar, başarılar ve anılar gönüllerimizde her zaman çok ayrı ve özel bir yerde olacaktır. “ 
KKTC Londra Büyükelçi Oya Tuncalı:  “Birlikte çalıştığımız, işbirliği yaptığımız Toplumumuzda gönüllü çalışan tüm Kuruluşlarımıza ve ‘’Toplumsal Gönüllüler Ordumuza’’, kısaca Hepinize ayrı ayrı çok teşekkürler. Birlikte düzenli yol arkadaşlığı yaptığımız Birleşik Krallık Parlamentosu Dostluk Grubumuzun gelmiş geçmiş ve halen üyemiz olan tüm değerli mensuplarına çok teşekkürler. Her zaman bizlere samimi destek gösteren, birlikte çalıştığımız tüm Türkiye Cumhuriyeti Londra Büyükelçilerine ve Büyükelçilik mensuplarına çok teşekkürler.”
KKTC Londra Büyükelçi Oya Tuncalı:  “Haberlerimizi, açıklamalarımızı Toplumumuza ulaştıran birlikte çalıştığımız tüm Basın mensuplarına çok teşekkürler. Son olarak Temsilciliğimizde birlikte görev yaptığımız mensuplarımıza çok teşekkürler. Ve Sevgili Aileme sonsuz destek ve sabırları için çok teşekkürler. Diplomasi alanında geride bıraktığım 37 yıla ulaşan meslek hayatımın yaklaşık 11 yıla varan süresi sizlerle Londra’da geçti. Ümit ediyorum ki önümüzdeki dönemlerde ya Ada ülkemizde, ya bu Ada ülkesinde yine görüşeceğiz.  Gönlümüz herzaman sizlerle.  Sevgiyle kalın,  Sağlıkla kalın,  Hoşça kalın.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.